Hostje.nl computerwinkel 2017

Goedenavond, we zijn gesloten, maar morgen zijn we vanaf 9.00 uur weer telefonisch bereikbaar.
Hostje.nl werkt met bezoek op afspraak. Maak nu online (klik hier) een afspraak.
We zijn ook via Whatsapp te bereiken, hier kun je makkelijk al je vragen stellen (klik hier).

Index > Nieuws > Ondersteuning stopt voor Office 2010

Ondersteuning stopt voor Office 2010

Ondersteuning voor Office 2010 eindigt op 13 oktober 2020 en er zijn geen uitbreidingen en geen uitgebreide beveiligingsupdates. Al uw Office 2010-apps blijven werken. Maar u kunt uzelf blootstellen aan ernstige en mogelijk schadelijke beveiligingsrisico's.

Net als de ondersteuning voor Office 2007, 2003, windows XP, windows Vista en Windows 7, gaat nu ook Office 2010 stoppen.

Hier leest u wat 'einde van ondersteuning' voor u betekent na 13 oktober 2020

  • Microsoft biedt geen technische ondersteuning meer, foutcorrecties of beveiligingsoplossingen voor Office 2010-beveiligingslekken die vervolgens kunnen worden gerapporteerd of ontdekt. Dit zijn onder andere beveiligingsupdates waarmee u uw PC kunt beveiligen tegen schadelijke virussen, spyware en andere kwaadaardige software.

  • U ontvangt geen Office 2010-software updates meer van Microsoft Update.

  • U ontvangt geen technische ondersteuning meer via de telefoon of chat.

  • Er worden geen verdere updates voor de ondersteuning van inhoud verstrekt en de meeste online Help-inhoud wordt dan ingetrokken.

  • U kunt Office 2010 niet meer downloaden.

 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om te upgrade naar de nieuwste versie van Office.
Tags overzicht:

Heeft u een virus?
LCD scherm gebroken Adapter nodig Computer onderhoud nodig? Pc of Laptop traag Problemen pc
Wie is hostje
Online backup

Computerwinkel met Computerhulp:


Een computer of laptop gaat altijd stuk op het moment dat het u niet uitkomt. U vreest al snel voor uw bestanden. Vervelend!
Vaak wordt geprobeerd om de storing zelf te verhelpen of u vraagt uw buurman bijvoorbeeld. Soms met alle nare gevolgen van dien! Uw computer of laptop is helemaal niet meer bruikbaar of belangrijke informatie (denk ook aan uw foto’s!) zijn onvindbaar of overschreven. Het is daarom ook raadzaam om voor reparaties altijd en zo snel mogelijk naar een gespecialiseerd computer reparatiebedrijf te gaan om er een computer monteur er na te laten kijken.


Hostje staan bekend om onze duidelijke Jip en Janneke uitleg, de open en eerlijkheid, en snelle service. Bij ons ben je niet weken je laptop kwijt. Eerder dagen of enkele uren.
Ons doel is om er voor te zorgen dat u ons zult raden bij uw vrienden en familie. Want mond op mond reclame is de beste reclame die je maar kan hebben.

U bent van harte welkom in onze winkel voor een lekker bakje koffie!