Hostje.nl Uw computerspecialist

LET OP!! Wij zijn verhuist naar De Ring 34 in Vught
We zijn nu (op zondag) gesloten, Morgen kunt u ons weer bereiken per telefoon. We zijn nu wel per e-mail te bereiken

Menu
Index > Reparatie > Computer hulp op afstand

Computer hulp op afstand.

Indien u beschikt over een werkende internet verbinding kunnen wij u op afstand helpen.

Dit zijn voor kleine probleempjes, zoals bijvoorbeeld e-mail problemen, printer installeren of een error op het scherm.

Grotere problemen, zoals een virus of een langzame computer is niet mogelijk om vanaf afstand op te lossen, omdat dit vaker wat meer uren werk is en een groot deel van de tijd is het wachten op bepaalde scans en zullen we vragen om met de pc of laptop langs te komen.

De prijs van hulp op afstand is € 25 euro per 15 minuten. Betaling gebeurd achteraf via ideal.

Als we kunnen inschatten van te voren dat werkzaamheden langer dan 30 minuten kunnen gaan duren, proberen we dit van te voren aan te geven. Het is dan goedkoper om langs te komen in de winkel.

Wacht niet langer en bel ons op: 073-8500538 of vul het contact formulier in, we zullen dan een tijd inplannen om vanaf afstand naar het probleem te kijken.

Vraag om hulp:

vergeet het telefoonnummer niet.
Naam:

Email:

Telefoon:

Merk + Model/type:

Bericht:


Type de code over:

Niet goed te lezen? Klik hier 

Wat zeggen andere klanten:

Heb je problemen met je PC en alles al geprobeerd? Bij Hostje ben je aan het goede adres. Je computer blijft achter in vertrouwde handen en je probleem wordt zo snel mogelijk opgelost. Hier ben je geen nummer met de zoveelste domme vraag, maar een goede klant.

 

Brigitte Heeg | vertrouwen, goede prijs kwaliteit verhouding, dichtbij, duidelijk toegankelijk

 

Ik heb al meerdere keren een computer laten repareren bij Hostje. Prima geholpen. Deskundig en niet duur. Je krijgt een goed en eerlijk advies.

 

Rini van den Boer | Prima service

 

Kom er al jaren. Als er een probleem is wordt ik snel geholpen. Krijg goede service! En redelijke prijs, die v.t.v. wordt gemeld, indien mogelijk.

 

Helma Lubbinge | Anderen mogen ook profiteren van deze snelle hulp, goede service en redelijke prijs.


Lees hier meer onafhankelijkere reviews.

Hoe maken jullie verbinding?

We maken via een speciaal programma een veilige verbinding naar de computer, zodat we op afstand kunnen inloggen. Hiervoor is wel een werkende internet verbinding nodig. Heb je geen internet, dan is het niet mogelijk om vanaf afstand in te loggen.

Werkzaamheden

Werkzaamheden die langer dan 30 minuten duren, proberen we van te voren in te schatten of het wel tegen de kosten opweegt om vanaf afstand uit te voeren.
Tijd is geld namelijk en op de werkplaats kunnen we tijdens het wachten ook andere werkzaamheden uit voeren, waardoor langs komen vaak goedkoper is. Vraag altijd na de verwachten werktijd.

 

(C) Hostje.nl | De Ring 34 5261LM Vught | Bel 073-8500538 | 2003 - 2015

Facebook like ons Twitter Volg ons Google Volg onsHostje.nl uw computer specialist Hostje.nl uw pc specialist Hostje.nl problemen met uw laptop Hostje adapter nodig Hostje uw specialist in vught boxtel den bosch haaren hostje is uw computerwinkel in vught hostje pc maken is ons vak