Hostje.nl computerwinkel 2017

Vandaag zijn we gesloten.
Afspraken maak je alvast gemakkelijk via ons online afspraken systeem.
Is het dringend? Je kunt ook een voicemail achter laten, een email of via whatsapp (het vaste telefoonnummer is een whatsappnummer) een berichtje te sturen.

Index > Reparatie > Computer hulp op afstand

Computer hulp op afstand

Indien u beschikt over een werkende internet verbinding kunnen wij u op afstand helpen. Dit zijn voor kleine probleempjes, zoals bijvoorbeeld e-mail problemen, printer installeren of een error op het scherm.

Grotere problemen, zoals een virus of een langzame computer is niet mogelijk om vanaf afstand op te lossen, omdat dit vaker wat meer uren werk is en een groot deel van de tijd is het wachten op bepaalde scans en zullen we vragen om met de pc of laptop langs te komen.

De prijs van hulp op afstand is € 15 euro per 15 minuten.

Hostje.nl computerwinkel 2017

Als we kunnen inschatten van te voren dat werkzaamheden langer dan 30 minuten kunnen gaan duren, proberen we dit van te voren aan te geven. Het is dan goedkoper om langs te komen in de winkel.

Voor deze dienst hebben wij een aparte website gemaakt.
ComputerHulpNick.nl

Vraag om hulp

Voor deze dienst hebben wij een aparte website gemaakt.
ComputerHulpNick.nl


Maak een afspraak voor in de winkel.

Om tot een goede offerte te komen, is het beste om langs te komen in de winkel, dan kunnen we je van het beste advies voorzien. Kies hieronder een tijdstip wat je het beste uit komt om langs te komen en boek de afspraak meteen.
Klik eerst de dag aan, welke je het beste uit komt, daarna klikt u op het tijdstip en vult je de persoonlijke gegevens in en de afspraak is gemaakt.

Onze reviews:


Parse error: syntax error, unexpected '*', expecting end of file in /home/hostje/domains/hostje.nl/public_html/reviewmeter_reviewmeter.php on line 2