×
Email image

Email×
Facebook image

Facebook


Welkom op Hostje.nl, je kunt ons ook contacten via facebook! Verstuur je bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact op.


Er zijn twee manieren om contact te leggen via Facebook.

Facebook Messenger:

Klik op de buttom beneden om een bericht via Facebook te versturen.

Facebook Pagina:

Bezoek Facebook:

https://www.facebook.com/
hostje.nl/

×
Twitter image

Twitter


Welkom op Hostje.nl, je kunt ons ook contacten via Twitter! Verstuur je bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact op.


Er zijn twee manieren om contact te leggen via Twitter

Twitter:

Klik op de buttom beneden om een bericht via Twitter te versturen.

Twitter Page:

Bezoek twitter

https://twitter.com/Hostje_nl
×
Whatsapp image

Whatsapp


Welkom op Hostje.nl, Je kunt ons ook bereiken via Whatsapp! Verstuur ons een berichtje via Whatsapp! en we nemen z.s.m. contact met je op.


Via wel nummer kun je ons bereiken.

Whatsapp:

Verstuur een bericht naar onderstaand nummer:

Whatsapp number: 06-4444-3550

×
telegram image

Telegram


Welcome. You can contact us by Telegram! Send your message and we will contact you as soon as possible.


Ways to reach us on Telegram.

Telegram:

Send your message direct to given Number.

Telegram: 06-4444-3550

fb icon
twitter icon
whatsapp icon
Hostje.nl computerwinkel 2017

We zijn nu (op zondag) gesloten, Morgen kunt u ons weer bereiken per telefoon. We zijn nu wel per e-mail te bereiken
Hostje.nl werkt met bezoek op afspraak. U kun telefonisch of online een afspraak maken klik hier.

Index > Reparatie > Computer hulp op afstand

Computer hulp op afstand

Indien u beschikt over een werkende internet verbinding kunnen wij u op afstand helpen. Dit zijn voor kleine probleempjes, zoals bijvoorbeeld e-mail problemen, printer installeren of een error op het scherm.

Grotere problemen, zoals een virus of een langzame computer is niet mogelijk om vanaf afstand op te lossen, omdat dit vaker wat meer uren werk is en een groot deel van de tijd is het wachten op bepaalde scans en zullen we vragen om met de pc of laptop langs te komen.

De prijs van hulp op afstand is € 25 euro per 15 minuten. Betaling gebeurd achteraf via ideal.

Hostje.nl computerwinkel 2017

Als we kunnen inschatten van te voren dat werkzaamheden langer dan 30 minuten kunnen gaan duren, proberen we dit van te voren aan te geven. Het is dan goedkoper om langs te komen in de winkel.

Wacht niet langer en bel ons op: 073-8500538 of vul het contact formulier in, we zullen dan een tijd inplannen om vanaf afstand naar het probleem te kijken.

Vraag om hulp

Vergeet het telefoonnummer niet

Naam:

Email:

Telefoon:

Merk + Model/type:

Het probleem:


Type de code over:

Niet goed te lezen? Klik hier


Bel ons op 073-8500538 Of vul het contact formulier in

Maak een afspraak voor in de winkel.

Om tot een goede offerte te komen, is het beste om langs te komen in de winkel, dan kunnen we je van het beste advies voorzien. Kies hieronder een tijdstip wat je het beste uit komt om langs te komen en boek de afspraak meteen.
Klik eerst de dag aan, welke je het beste uit komt, daarna klikt u op het tijdstip en vult je de persoonlijke gegevens in en de afspraak is gemaakt.

Onze reviews:

Wat zeggen andere klanten:

Heb je problemen met je PC en alles al geprobeerd? Bij Hostje ben je aan het goede adres. Je computer blijft achter in vertrouwde handen en je probleem wordt zo snel mogelijk opgelost. Hier ben je geen nummer met de zoveelste domme vraag, maar een goede klant.

Brigitte Heeg | vertrouwen, goede prijs kwaliteit verhouding, dichtbij, duidelijk toegankelijk


Ik heb al meerdere keren een computer laten repareren bij Hostje. Prima geholpen. Deskundig en niet duur. Je krijgt een goed en eerlijk advies.

Rini van den Boer | Prima service


Kom er al jaren. Als er een probleem is wordt ik snel geholpen. Krijg goede service! En redelijke prijs, die v.t.v. wordt gemeld, indien mogelijk.

Helma Lubbinge | Anderen mogen ook profiteren van deze snelle hulp, goede service en redelijke prijs.


Lees hier meer onafhankelijkere reviews.


Hoe maken jullie verbinding?

We maken via een speciaal programma een veilige verbinding naar de computer, zodat we op afstand kunnen inloggen. Hiervoor is wel een werkende internet verbinding nodig. Heb je geen internet, dan is het niet mogelijk om vanaf afstand in te loggen.

Werkzaamheden

Werkzaamheden die langer dan 30 minuten duren, proberen we van te voren in te schatten of het wel tegen de kosten opweegt om vanaf afstand uit te voeren.
Tijd is geld namelijk en op de werkplaats kunnen we tijdens het wachten ook andere werkzaamheden uit voeren, waardoor langs komen vaak goedkoper is. Vraag altijd na de verwachten werktijd.Tags overzicht:

Heeft u een virus?
LCD scherm gebroken Adapter nodig Computer onderhoud nodig? Pc of Laptop traag Problemen pc
Wie is hostje
Online backup

Computerwinkel met Computerhulp:


Een computer of laptop gaat altijd stuk op het moment dat het u niet uitkomt. U vreest al snel voor uw bestanden. Vervelend!
Vaak wordt geprobeerd om de storing zelf te verhelpen of u vraagt uw buurman bijvoorbeeld. Soms met alle nare gevolgen van dien! Uw computer of laptop is helemaal niet meer bruikbaar of belangrijke informatie (denk ook aan uw foto’s!) zijn onvindbaar of overschreven. Het is daarom ook raadzaam om voor reparaties altijd en zo snel mogelijk naar een gespecialiseerd computer reparatiebedrijf te gaan om er een computer monteur er na te laten kijken.


Hostje staan bekend om onze duidelijke Jip en Janneke uitleg, de open en eerlijkheid, en snelle service. Bij ons ben je niet weken je laptop kwijt. Eerder dagen of enkele uren.
Ons doel is om er voor te zorgen dat u ons zult raden bij uw vrienden en familie. Want mond op mond reclame is de beste reclame die je maar kan hebben.

U bent van harte welkom in onze winkel voor een lekker bakje koffie!