Hostje.nl computerwinkel 2017

We zijn nu geopend & telefonisch bereikbaar op nummer 073-8500538 of via Whatsapp
Hostje.nl werkt met bezoek op afspraak. U kun online (klik hier) een afspraak maken.
We zijn ook via Whatsapp te bereiken, hier kun je makkelijk al je vragen stellen (klik hier).

Index > Nieuws > G-data beste Virusscanner 2015 volgens Kassa

G-data beste Virusscanner 2015 volgens Kassa

De Consumentenbond nam voor het televisieprogramma 18 pakketten onder de loep. G DATA INTERNET SECURITY overtuigde de testers met de beste combinatie van beveiliging, gebruiksvriendelijkheid, systeembelasting en prijs en werd daarmee de grote winnaar van de test. Het item bij Kassa is terug te zien via de website van Kassa. De Consumentenbond gaf in de uitzending aan redelijk te spreken te zijn over de algemene kwaliteit van betaalde beveiligingspakketten.

 

Kritischer is de consumentenorganisatie over de gratis pakketten. Vooral het gratis pakket van Windows (Windows Defender in Windows 8 of Windows Microsoft Essentials voor de oudere besturingssystemen) stelt de testers teleur.

 

Bij de test werd naar verschillende elementen gekeken. Elk pakket kon punten scoren voor de mate van bescherming tegen malware, de gebruiksvriendelijkheid, de systeembelasting die het pakket al dan niet veroorzaakt en de prijs van het pakket.

 

G DATA INTERNET SECURITY behaalde van alle deelnemende pakketten de hoogste totaalscore en werd daarmee uitgeroepen tot de winnaar van de test. Kassa en de Consumentenbond zijn ook erg te spreken over het feit dat G DATA geen extra toevoegingen bij het pakket installeert, zoals ongewenste toolbars.

 

Ook het feit dat G DATA niet ongevraagd na een jaar een bedrag van de creditcard van de gebruiker afschrijft voor een verlenging van de licentie, kan op waardering van de partijen rekenen.

 

Daarnaast is de kwaliteit, beschikbaarheid en reactietijd van de Nederlandstalige ondersteuning een zeer gewaardeerde service.
Tags overzicht:

Heeft u een virus?
LCD scherm gebroken Adapter nodig Computer onderhoud nodig? Pc of Laptop traag Problemen pc
Wie is hostje
Online backup

Computerwinkel met Computerhulp:


Een computer of laptop gaat altijd stuk op het moment dat het u niet uitkomt. U vreest al snel voor uw bestanden. Vervelend!
Vaak wordt geprobeerd om de storing zelf te verhelpen of u vraagt uw buurman bijvoorbeeld. Soms met alle nare gevolgen van dien! Uw computer of laptop is helemaal niet meer bruikbaar of belangrijke informatie (denk ook aan uw foto’s!) zijn onvindbaar of overschreven. Het is daarom ook raadzaam om voor reparaties altijd en zo snel mogelijk naar een gespecialiseerd computer reparatiebedrijf te gaan om er een computer monteur er na te laten kijken.


Hostje staan bekend om onze duidelijke Jip en Janneke uitleg, de open en eerlijkheid, en snelle service. Bij ons ben je niet weken je laptop kwijt. Eerder dagen of enkele uren.
Ons doel is om er voor te zorgen dat u ons zult raden bij uw vrienden en familie. Want mond op mond reclame is de beste reclame die je maar kan hebben.

U bent van harte welkom in onze winkel voor een lekker bakje koffie!