Hostje.nl Uw computerspecialist

LET OP!! Wij zijn verhuist naar De Ring 34 in Vught
We zijn nu (op zondag) gesloten, Morgen kunt u ons weer bereiken per telefoon. We zijn nu wel per e-mail te bereiken

Menu

ICT-waarborg

Index > ICT waarborg

ICT-waarborg

Om de kwaliteit van de ruim 1.000 aangesloten bedrijven nog beter te kunnen garanderen, is ICTWaarborg met ingang van 1 januari 2012 gestart met de certificering van de deelnemers. Hierbij wordt onder andere gecontroleerd of ook daadwerkelijk wordt voldaan aan bepaalde wettelijke vereisten en de gedragsregels van ICTWaarborg.


Zie voor een overzicht van de onderdelen die bij de certificeringsscan zijn betrokken http://www.ictwaarborg.nl/over-ictwaarborg/certificeringsscan.


Klanten van ICTWaarborg aangesloten bedrijven mogen er van uitgaan dat zij goed en deskundig worden geholpen en dat het bedrijf waarmee ze zaken doen aan een aantal kwaliteitseisen voldoet. Vandaar dat nieuwe bedrijven die zich bij ICTWaarborg aanmelden eerst een certificeringsprocedure doorlopen. Gedurende de beoordelingsperiode is het bedrijf aspirant-lid en gelden nog niet de zekerheden die ICTWaarborg de klanten van het bedrijf biedt.
Pas nadat de certificering een feit is, is het bedrijf volwaardig lid, hetgeen inhoudt dat klanten vanaf die tijd een beroep kunnen doen op de zekerheden die ICTWaarborg biedt.


Aan het bedrijf wordt een certificaat uitgereikt dat op de website behoort te worden geplaatst. Klanten kunnen hieraan zien dat het bedrijf aan de kwaliteitseisen van ICTWaarborg voldoet.
Om het kwaliteitspijl zo hoog mogelijk te houden, wordt de certificeringsprocedure jaarlijks doorlopen en wordt ook jaarlijks een nieuw certificaat verstrekt.


Bekijk hier ons certificaat

(C) Hostje.nl | De Ring 34 5261LM Vught | Bel 073-8500538 | 2003 - 2015

Facebook like ons Twitter Volg ons Google Volg onsHostje.nl uw computer specialist Hostje.nl uw pc specialist Hostje.nl problemen met uw laptop Hostje adapter nodig Hostje uw specialist in vught boxtel den bosch haaren hostje is uw computerwinkel in vught hostje pc maken is ons vak