Hostje.nl computerwinkel 2017

We zijn nu (op zondag) gesloten, Morgen kunt u ons weer bereiken per telefoon. We zijn nu wel per e-mail te bereiken
Hostje.nl werkt met bezoek op afspraak. U kun online een afspraak maken klik hier.

Index > Wie zijn wij?

Wie is nu Hostje.nl

duidelijke prijzen en goede garanties. Geen geheimen in achterkamertjes. Eerlijk en vertrouwd.

Ervaring

Hostje is in 2003 opgericht en inmiddels flink uitgegroeid met verschillende diensten.
In het begin is Hostje.nl de webhosting wereld ingeslagen, waar onze bedrijfsnaam ook van afstamt. Hier en daar werden er ook voor klanten websites geprogrammeerd en is er een eigen klanten-paneel ontworpen, waardoor de administratieve handelingen een stuk minder zijn geworden, zodat de tijd beter gebruikt kon worden.
Daarna is Hostje.nl verder de ICT wereld ingedoken en heeft een eigen kantoor (gelegen aan De Ring 34 in Vught) moeten nemen om klanten te kunnen ontvangen met allerlei computerproblemen.

Service bedrijf

Doordat Hostje.nl in de verschillende gedeeltes van de ICT zit, kunnen ze op heel veel wensen van klanten aansluiten. Dit geldt zowel voor bedrijven als voor particulieren.
Wij bieden service en producten aan waar wij zelf achter staan en kijken heel goed naar prijs, kwaliteit en garantie verhouding

Mocht u nog vragen hebben over wie wij zijn, kunt u altijd contact opnemen of ons kantoor bezoeken.

Onze reviews:

Wat zeggen andere klanten:

Heb je problemen met je PC en alles al geprobeerd? Bij Hostje ben je aan het goede adres. Je computer blijft achter in vertrouwde handen en je probleem wordt zo snel mogelijk opgelost. Hier ben je geen nummer met de zoveelste domme vraag, maar een goede klant.

Brigitte Heeg | vertrouwen, goede prijs kwaliteit verhouding, dichtbij, duidelijk toegankelijk


Ik heb al meerdere keren een computer laten repareren bij Hostje. Prima geholpen. Deskundig en niet duur. Je krijgt een goed en eerlijk advies.

Rini van den Boer | Prima service


Kom er al jaren. Als er een probleem is wordt ik snel geholpen. Krijg goede service! En redelijke prijs, die v.t.v. wordt gemeld, indien mogelijk.

Helma Lubbinge | Anderen mogen ook profiteren van deze snelle hulp, goede service en redelijke prijs.


Lees hier meer onafhankelijkere reviews.
Tags overzicht:

Heeft u een virus?
LCD scherm gebroken Adapter nodig Computer onderhoud nodig? Pc of Laptop traag Problemen pc
Wie is hostje
Online backup

Computerwinkel met Computerhulp:


Een computer of laptop gaat altijd stuk op het moment dat het u niet uitkomt. U vreest al snel voor uw bestanden. Vervelend!
Vaak wordt geprobeerd om de storing zelf te verhelpen of u vraagt uw buurman bijvoorbeeld. Soms met alle nare gevolgen van dien! Uw computer of laptop is helemaal niet meer bruikbaar of belangrijke informatie (denk ook aan uw foto’s!) zijn onvindbaar of overschreven. Het is daarom ook raadzaam om voor reparaties altijd en zo snel mogelijk naar een gespecialiseerd computer reparatiebedrijf te gaan om er een computer monteur er na te laten kijken.


Hostje staan bekend om onze duidelijke Jip en Janneke uitleg, de open en eerlijkheid, en snelle service. Bij ons ben je niet weken je laptop kwijt. Eerder dagen of enkele uren.
Ons doel is om er voor te zorgen dat u ons zult raden bij uw vrienden en familie. Want mond op mond reclame is de beste reclame die je maar kan hebben.

U bent van harte welkom in onze winkel voor een lekker bakje koffie!