Hostje.nl Uw computerspecialist

LET OP!! Wij zijn verhuist naar De Ring 34 in Vught
We zijn nu (op zondag) gesloten, Morgen kunt u ons weer bereiken per telefoon. We zijn nu wel per e-mail te bereiken

Menu
Index >

Wie is nu Hostje.nl

Hostje.nl is een eenmansbedrijf, dat op een duidelijke eerlijke en simpele manier ICT diensten wil aanbieden. Dit doen we aan particulieren en aan bedrijven.

Het doel

Ons doel is om een goed product en dienstverlening te kunnen leveren tegen duidelijke prijzen en goede garanties. Geen geheimen in achterkamertjes. Eerlijk en vertrouwd.

Ervaring

Hostje is in 2003 opgericht en inmiddels flink uitgegroeid met verschillende diensten.
In het begin is Hostje.nl de webhosting wereld ingeslagen, waar onze bedrijfsnaam ook van afstamt. Hier en daar werden er ook voor klanten websites geprogrammeerd en is er een eigen klanten-paneel ontworpen, waardoor de administratieve handelingen een stuk minder zijn geworden, zodat de tijd beter gebruikt kon worden.

Daarna is Hostje.nl verder de ICT wereld ingedoken en heeft een eigen kantoor (gelegen aan De Ketting 16-i Te Vught) moeten nemen om klanten te kunnen ontvangen met allerlei computerproblemen.

Service bedrijf

Doordat Hostje.nl in de verschillende gedeeltes van de ICT zit, kunnen ze op heel veel wensen van klanten aansluiten. Dit geldt zowel voor bedrijven als voor particulieren.

Wij bieden service en producten aan waar wij zelf achter staan en kijken heel goed naar prijs, kwaliteit en garantie verhouding

Mocht u nog vragen hebben over wie wij zijn, kunt u altijd contact opnemen of ons kantoor bezoeken.

(C) Hostje.nl | De Ring 34 5261LM Vught | Bel 073-8500538 | 2003 - 2015

Facebook like ons Twitter Volg ons Google Volg onsHostje.nl uw computer specialist Hostje.nl uw pc specialist Hostje.nl problemen met uw laptop Hostje adapter nodig Hostje uw specialist in vught boxtel den bosch haaren hostje is uw computerwinkel in vught hostje pc maken is ons vak