Hostje.nl computerwinkel 2017

We zijn nu geopend & telefonisch bereikbaar op nummer 073-8500538 of via Whatsapp
Hostje.nl werkt met bezoek op afspraak. U kun online (klik hier) een afspraak maken.
We zijn ook via Whatsapp te bereiken, hier kun je makkelijk al je vragen stellen (klik hier).

Index > Nieuws > Office 2007 ondersteuning is gestopt

Office 2007 ondersteuning is gestopt

 

Per 10 oktober 2017 is de ondersteuning van Microsoft Office 2007 gestopt. Je kunt nog wel gebruik maken van het programma zoals Word, excel etc. van office 2007, maar we raden het nu af om dit te blijven gebruiken. Er worden door Microsoft geen veiligheidsupdates meer voor dit programma uitgegeven zodat het een groot risico gaat worden om dit programma te gaan gebruiken.

 

 

Het programma is nu meer dan 10 jaar oud en in de loop van de jaren zijn er nieuwe office pakketten uitgekomen zoals Office 2010, Office 2013, office 2016 en Office 365.

 

Overstappen

Als je een nieuwe versie wilt aanschaffen heb je keuze uit verschillende optie's.

 

Jaar Abonnement Office 365


Deze versie kent weer 2 opties. Je kunt kiezen uit een licentie voor 1 computer of je kunt een licentie nemen voor 5 computers.
De programma's zijn het zelfde, maar je mag voor iets meer geld ze installeren op 5 computers.Office 365 werkt volledig via internet. Het pakket bevat Word 2016, Excel 2016, PowerPoint 2016, Outlook 2016, OneNote, Publisher en Access. Office 365 Home kost 99 euro per jaar ( 5 computers) of 69 euro per jaar (voor 1 computer). Voor dit bedrag krijgt u naast Office-programma's ook gratis updates, 1 TB (terabyte) online opslagruimte en maandelijks 60 belminuten om te bellen met Skype. Office 365 kan in totaal op vijf computers én op vijf tablets en vijf telefoons worden gebruikt. Daarnaast is er de goedkopere Office 365 Personal. Hiervoor betaalt u jaarlijks 69 euro of 7 euro per maand. Verschil met de Home-versie is dat u het pakket slechts op één computer kunt installeren, plus op één tablet en één telefoon.

 

Office 2016

 

De goedkoopste variant, Office 2016 voor Thuisgebruik en Studenten, kost 149 euro, maar voor dat bedrag mag u het wel eindeloos gebruiken. Het programma is in grote lijnen gelijk aan Office 365. Maar er zijn een paar grote verschillen:

 

1) Office 2016 kan maar op één computer worden gezet. Elke 90 dagen mag het op een andere computer worden gezet, bijvoorbeeld als uw eerste computer kapot gaat.

 

2) Office 2016 omvat Word 2016 voor tekstverwerking, Excel 2016 voor berekeningen en tabellen, PowerPoint 2016 voor presentaties en OneNote 2016 voor aantekeningen. U krijgt er geen TB online opslagruimte en geen belminuten bij Skype bij, zoals bij Office 365.

 

3) De goedkoopste versie van Office 2016 heeft geen Publisher, OneNote, Acces en Outlook. Deze zijn wel beschikbaar via Office 365.

 

Wil je wel gebruik maken voor Office outlook, dan moet je kiezen voor Thuisgebruik en Zakelijk en deze kost 279 euro, Deze is gelijk aan Office 2016 Thuisgebruik en studenten, maar zit de optie van Office 2016 outlook bij.

 

Hulp nodig bij aanschaf en installatie


Natuurlijk kunnen wij helpen bij de aanschaf en installeren van deze optie. Neem contact met ons op als je hier van gebruik wil maken.
Tags overzicht:

Heeft u een virus?
LCD scherm gebroken Adapter nodig Computer onderhoud nodig? Pc of Laptop traag Problemen pc
Wie is hostje
Online backup

Computerwinkel met Computerhulp:


Een computer of laptop gaat altijd stuk op het moment dat het u niet uitkomt. U vreest al snel voor uw bestanden. Vervelend!
Vaak wordt geprobeerd om de storing zelf te verhelpen of u vraagt uw buurman bijvoorbeeld. Soms met alle nare gevolgen van dien! Uw computer of laptop is helemaal niet meer bruikbaar of belangrijke informatie (denk ook aan uw foto’s!) zijn onvindbaar of overschreven. Het is daarom ook raadzaam om voor reparaties altijd en zo snel mogelijk naar een gespecialiseerd computer reparatiebedrijf te gaan om er een computer monteur er na te laten kijken.


Hostje staan bekend om onze duidelijke Jip en Janneke uitleg, de open en eerlijkheid, en snelle service. Bij ons ben je niet weken je laptop kwijt. Eerder dagen of enkele uren.
Ons doel is om er voor te zorgen dat u ons zult raden bij uw vrienden en familie. Want mond op mond reclame is de beste reclame die je maar kan hebben.

U bent van harte welkom in onze winkel voor een lekker bakje koffie!