Hostje.nl computerwinkel 2017

Goedemorgen, We zijn nog gesloten (geopend vanaf 9 uur tot 12 uur op Zaterdag),
maar wel al per e-mail te bereiken.

Index > Reparatie > Spoed service

Maak je computer weer sneller

De beste verbetering van de computerprestaties behaalt u door het plaatsen van een SSD harde schijf.

Voordelen van een SSD-schijf zijn:

  • Een SSD harde schijf werkt sneller doordat gegevens op andere manier verwerkt worden. Daardoor werkt je computer of laptop veel sneller.
  • Stil en schokbestendig. Een SSD-schijf heeft geen bewegende onderdelen waardoor de SSD geen geluiden maakt en beter bestand is tegen schokken.
  • SSD-schijf verbruikt minder stroom.

Bij een computer kunt u een SSD bijplaatsen of de huidige harde schijf vervangen door een SSD.

Vervangen
U kunt uw huidige harde schijf vervangen door een SSD. Na het plaatsen van de SSD kan Windows opnieuw geinstalleerd worden en uw gegevens moeten overgezet worden naar de SSD. Het is ook mogelijk om een 1 op 1 kopie te maken van je hardeschijf.

De SSD schijf moet daarvoor voldoende capaciteit hebben.

Bijplaatsen 
U kunt naast uw traditionele harde schijf een SSD bijplaatsen. Uw oude harde schijf kan gebruikt worden voor gegevensopslag.


SSD inbouwen Incl kopie Excl SSD € 45,00

Boek de afspraak online

Onze reviews:

Wat zeggen andere klanten:

Heb je problemen met je PC en alles al geprobeerd? Bij Hostje ben je aan het goede adres. Je computer blijft achter in vertrouwde handen en je probleem wordt zo snel mogelijk opgelost. Hier ben je geen nummer met de zoveelste domme vraag, maar een goede klant.

Brigitte Heeg | vertrouwen, goede prijs kwaliteit verhouding, dichtbij, duidelijk toegankelijk


Ik heb al meerdere keren een computer laten repareren bij Hostje. Prima geholpen. Deskundig en niet duur. Je krijgt een goed en eerlijk advies.

Rini van den Boer | Prima service


Kom er al jaren. Als er een probleem is wordt ik snel geholpen. Krijg goede service! En redelijke prijs, die v.t.v. wordt gemeld, indien mogelijk.

Helma Lubbinge | Anderen mogen ook profiteren van deze snelle hulp, goede service en redelijke prijs.


Lees hier meer onafhankelijkere reviews.
Tags overzicht:

Heeft u een virus?
LCD scherm gebroken Adapter nodig Computer onderhoud nodig? Pc of Laptop traag Problemen pc
Wie is hostje
Online backup

Computerwinkel met Computerhulp:


Een computer of laptop gaat altijd stuk op het moment dat het u niet uitkomt. U vreest al snel voor uw bestanden. Vervelend!
Vaak wordt geprobeerd om de storing zelf te verhelpen of u vraagt uw buurman bijvoorbeeld. Soms met alle nare gevolgen van dien! Uw computer of laptop is helemaal niet meer bruikbaar of belangrijke informatie (denk ook aan uw foto’s!) zijn onvindbaar of overschreven. Het is daarom ook raadzaam om voor reparaties altijd en zo snel mogelijk naar een gespecialiseerd computer reparatiebedrijf te gaan om er een computer monteur er na te laten kijken.


Hostje staan bekend om onze duidelijke Jip en Janneke uitleg, de open en eerlijkheid, en snelle service. Bij ons ben je niet weken je laptop kwijt. Eerder dagen of enkele uren.
Ons doel is om er voor te zorgen dat u ons zult raden bij uw vrienden en familie. Want mond op mond reclame is de beste reclame die je maar kan hebben.

U bent van harte welkom in onze winkel voor een lekker bakje koffie!