Hostje.nl computerwinkel 2017

We zijn nu geopend & telefonisch bereikbaar op nummer 073-8500538 of via Whatsapp
Hostje.nl werkt met bezoek op afspraak. U kun online (klik hier) een afspraak maken.
We zijn ook via Whatsapp te bereiken, hier kun je makkelijk al je vragen stellen (klik hier).

Index > Nieuws > vanaf 11 april 2017 is de ondersteuning van Windows Vista beŽindigd.

vanaf 11 april 2017 is de ondersteuning van Windows Vista beŽindigd.

Microsoft stopt met het onderhoud van het besturingssysteem Windows Vista. Vanaf die datum zul je geen automatische beveiligingsupdates voor uw Windows Vista computer meer ontvangen. Dat heeft onder meer gevolgen voor de bescherming van je persoonlijke gegevens. Ook biedt Microsoft voor Windows Vista geen drivers meer aan voor nieuwe randapparatuur zoals printers en camera’s.

 

Wat betekent het dat Windows Vista niet meer wordt ondersteund?

 

Vanaf 11 april krijg je dus geen wekelijkse beveiligingsupdates meer om je Windows Vista computer te beschermen tegen virussen, spyware en andere schadelijke software. Daardoor loop je extra risico en daar kun je in de toekomst problemen van ondervinden.

 

De risico’s doen zich met name voor wanneer je online gaat. Internetbankieren, je belastingaangifte doen of online winkelen – dat alles kan per 11 april een extra veiligheidsrisico inhouden. Ook USB-sticks worden niet meer gecontroleerd op de nieuwste malware.

 

Wat wordt er van mij verwacht?

Microsoft adviseert om na 11 april niet meer online te gaan met een Windows Vista computer. Wil je gebruik blijven maken van internet op je pc, dan kun je overstappen op een nieuwere versie van het Windows besturingssysteem. 

 
Tags overzicht:

Heeft u een virus?
LCD scherm gebroken Adapter nodig Computer onderhoud nodig? Pc of Laptop traag Problemen pc
Wie is hostje
Online backup

Computerwinkel met Computerhulp:


Een computer of laptop gaat altijd stuk op het moment dat het u niet uitkomt. U vreest al snel voor uw bestanden. Vervelend!
Vaak wordt geprobeerd om de storing zelf te verhelpen of u vraagt uw buurman bijvoorbeeld. Soms met alle nare gevolgen van dien! Uw computer of laptop is helemaal niet meer bruikbaar of belangrijke informatie (denk ook aan uw fotoís!) zijn onvindbaar of overschreven. Het is daarom ook raadzaam om voor reparaties altijd en zo snel mogelijk naar een gespecialiseerd computer reparatiebedrijf te gaan om er een computer monteur er na te laten kijken.


Hostje staan bekend om onze duidelijke Jip en Janneke uitleg, de open en eerlijkheid, en snelle service. Bij ons ben je niet weken je laptop kwijt. Eerder dagen of enkele uren.
Ons doel is om er voor te zorgen dat u ons zult raden bij uw vrienden en familie. Want mond op mond reclame is de beste reclame die je maar kan hebben.

U bent van harte welkom in onze winkel voor een lekker bakje koffie!