Hostje.nl computerwinkel 2017

Exusses, We hebben vandaag een dagje vrij. Donderdag 11-07-2024 zijn we er weer.
Een afspraken maak je alvast gemakkelijk via ons online afspraken systeem.
Dringende vragen kan via whatsapp (klik hier), maar er worden extra kosten berekend.

Index > Verkoop

Wij geven persoonlijk advies

U wilt een nieuwe computer aanschaffen maar u heeft geen idee welk systeem voor u geschikt is.
En als u de computer heeft aangeschaft hoe gaat u deze dan aansluiten en installeren. Hoe zit het met het internet en de email instellingen? En niet te vergeten hoe krijg ik mijn documenten, foto's, e-mails en de e-mailcontactpersonen van mijn oude computer naar de nieuwe.

Kortom vragen en problemen genoeg voor u..

Snelle antwoorden:

  1. Persoonlijk advies
  2. Overzetten van uw documenten.
  3. Gebruiksklaar.
  4. Levering vaak binnen 2 werkdagen.
  5. E-mail wordt ook ingesteld.
  6. U krijgt veel plezier van de PC

Maak een afspraak

Hostje.nl bouwd computers zelf
Hostje.nl bouwd de pc zelf in onze werkplaats.

Het voordeel van kiezen voor ons:

Het voordeel dat wij computers zelf bouwen is, dat we weten wat we verkopen en dat het goed in elkaar zit en betere garantie-condities kunnen bieden. Ook kunnen de computers kant en klaar afgeleverd worden, zodat er meteen op gewerkt kan worden.

Tijdens het aanschaffen van een nieuwe computer kun je alle kanten op. Je kunt er hardware aan laten toevoegen of als je denkt dat iets niet nodig is, dan kun je aangeven dat het met minder ook prima is.

Boek de afspraak online

Eerst advies is ook mogelijk

We kunnen onder het genot van een bak koffie of thee op ons kantoor in Vught ook het een en ander uitleggen. Want niet iedereen heeft zelf een idee welke pc het meest geschikt zou zijn. En voor iedereen kan de situatie anders zijn. Natuurlijk proberen wij dit allemaal zoveel mogelijk in Jip en Janneke taal uit te leggen.

Zoek je een nieuwe computer, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kijk op onze webshop voor de keuze of neem contact met ons op en vertel ons waar de computer voor nodig is en wij geven een passende oplossing.

Het is mogelijk om al in de webshop een computer samen te stellen

Standaard twee jaar garantie op het gehele systeem. Tevens is ook een groot voordeel dat wij een eigen Technische Dienst hebben die al uw garantie en reparatie handelingen snel voor u kan oplossen.

Hostje.nl kan het systeem ook gebruiksklaar maken
Hostje.nl kan het systeem ook gebruiksklaar maken.


Onze reviews:

Wat zeggen andere klanten:

Heb je problemen met je PC en alles al geprobeerd? Bij Hostje ben je aan het goede adres. Je computer blijft achter in vertrouwde handen en je probleem wordt zo snel mogelijk opgelost. Hier ben je geen nummer met de zoveelste domme vraag, maar een goede klant.

Brigitte Heeg | vertrouwen, goede prijs kwaliteit verhouding, dichtbij, duidelijk toegankelijk


Ik heb al meerdere keren een computer laten repareren bij Hostje. Prima geholpen. Deskundig en niet duur. Je krijgt een goed en eerlijk advies.

Rini van den Boer | Prima service


Kom er al jaren. Als er een probleem is wordt ik snel geholpen. Krijg goede service! En redelijke prijs, die v.t.v. wordt gemeld, indien mogelijk.

Helma Lubbinge | Anderen mogen ook profiteren van deze snelle hulp, goede service en redelijke prijs.


Lees hier meer onafhankelijkere reviews.
Tags overzicht:

Heeft u een virus?
LCD scherm gebroken Adapter nodig Computer onderhoud nodig? Pc of Laptop traag Problemen pc
Wie is hostje
Online backup

Computerwinkel met Computerhulp:


Een computer of laptop gaat altijd stuk op het moment dat het u niet uitkomt. U vreest al snel voor uw bestanden. Vervelend!
Vaak wordt geprobeerd om de storing zelf te verhelpen of u vraagt uw buurman bijvoorbeeld. Soms met alle nare gevolgen van dien! Uw computer of laptop is helemaal niet meer bruikbaar of belangrijke informatie (denk ook aan uw foto’s!) zijn onvindbaar of overschreven. Het is daarom ook raadzaam om voor reparaties altijd en zo snel mogelijk naar een gespecialiseerd computer reparatiebedrijf te gaan om er een computer monteur er na te laten kijken.


Hostje staan bekend om onze duidelijke Jip en Janneke uitleg, de open en eerlijkheid, en snelle service. Bij ons ben je niet weken je laptop kwijt. Eerder dagen of enkele uren.
Ons doel is om er voor te zorgen dat u ons zult raden bij uw vrienden en familie. Want mond op mond reclame is de beste reclame die je maar kan hebben.

U bent van harte welkom in onze winkel voor een lekker bakje koffie!