Hostje.nl computerwinkel 2017

Tussen 12 en 13 hebben wij pauze hierna zijn we weer telefonisch bereikbaar (tot 18.00) op nummer 073-8500538
Hostje.nl werkt met bezoek op afspraak. U kun online (klik hier) een afspraak maken.
Check hier ook onze Corona maatregelen.

Index > Verkoop

Wij geven persoonlijk advies

U wilt een nieuwe computer aanschaffen maar u heeft geen idee welk systeem voor u geschikt is.
En als u de computer heeft aangeschaft hoe gaat u deze dan aansluiten en installeren. Hoe zit het met het internet en de email instellingen? En niet te vergeten hoe krijg ik mijn documenten, foto's, e-mails en de e-mailcontactpersonen van mijn oude computer naar de nieuwe.

Kortom vragen en problemen genoeg voor u..

Snelle antwoorden:

  1. Persoonlijk advies
  2. Overzetten van uw documenten.
  3. Gebruiksklaar.
  4. Levering vaak binnen 2 werkdagen.
  5. E-mail wordt ook ingesteld.
  6. U krijgt veel plezier van de PC

Maak een afspraak

Hostje.nl bouwd computers zelf
Hostje.nl bouwd de pc zelf in onze werkplaats.

Het voordeel van kiezen voor ons:

Het voordeel dat wij computers zelf bouwen is, dat we weten wat we verkopen en dat het goed in elkaar zit en betere garantie-condities kunnen bieden. Ook kunnen de computers kant en klaar afgeleverd worden, zodat er meteen op gewerkt kan worden.

Tijdens het aanschaffen van een nieuwe computer kun je alle kanten op. Je kunt er hardware aan laten toevoegen of als je denkt dat iets niet nodig is, dan kun je aangeven dat het met minder ook prima is.

Boek de afspraak online

Eerst advies is ook mogelijk

We kunnen onder het genot van een bak koffie of thee op ons kantoor in Vught ook het een en ander uitleggen. Want niet iedereen heeft zelf een idee welke pc het meest geschikt zou zijn. En voor iedereen kan de situatie anders zijn. Natuurlijk proberen wij dit allemaal zoveel mogelijk in Jip en Janneke taal uit te leggen.

Zoek je een nieuwe computer, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kijk op onze webshop voor de keuze of neem contact met ons op en vertel ons waar de computer voor nodig is en wij geven een passende oplossing.

Het is mogelijk om al in de webshop een computer samen te stellen

Standaard twee jaar garantie op het gehele systeem. Tevens is ook een groot voordeel dat wij een eigen Technische Dienst hebben die al uw garantie en reparatie handelingen snel voor u kan oplossen.

Hostje.nl kan het systeem ook gebruiksklaar maken
Hostje.nl kan het systeem ook gebruiksklaar maken.


Onze reviews:


Parse error: syntax error, unexpected '*', expecting end of file in /home/hostje/domains/hostje.nl/public_html/reviewmeter_reviewmeter.php on line 2