Hostje.nl Uw computerspecialist

LET OP!! Wij zijn verhuist naar De Ring 34 in Vught
We zijn nu (op zondag) gesloten, Morgen kunt u ons weer bereiken per telefoon. We zijn nu wel per e-mail te bereiken

Menu

Wij geven persoonlijk advies

U wilt een nieuwe computer aanschaffen maar u heeft geen idee welk systeem voor u geschikt is.
En als u de computer heeft aangeschaft hoe gaat u deze dan aansluiten en installeren. Hoe zit het met het internet en de email instellingen? En niet te vergeten hoe krijg ik mijn documenten, foto's, e-mails en de e-mailcontactpersonen van mijn oude computer naar de nieuwe.

Kortom vragen en problemen genoeg.

Snelle antwoorden:

  • Persoonlijk advies
  • Overzetten van uw documenten.
  • Gebruiksklaar.
  • Levering vaak binnen 2 werkdagen.
  • E-mail wordt ook ingesteld.
  • U krijgt veel plezier van de PC

Maak een afspraak
Bezoek onze webshop


Het voordeel

Het voordeel dat wij computers zelf bouwen is, dat we weten wat we verkopen en dat het goed in elkaar zit en betere garantie-condities kunnen bieden. Ook kunnen de computers kant en klaar afgeleverd worden, zodat er meteen op gewerkt kan worden.

Hostje.nl bouwd computers zelf
Hostje.nl bouwd de pc zelf in onze werkplaats.


Tijdens het aanschaffen van een nieuwe computer kun je alle kanten op. Je kunt er hardware aan laten toevoegen of als je denkt dat iets niet nodig is, dan kun je aangeven dat het met minder ook prima is.

Eerst advies is ook mogelijk

We kunnen onder het genot van een bak koffie of thee op ons kantoor in Vught ook het een en ander uitleggen. Want niet iedereen heeft zelf een idee welke pc het meest geschikt zou zijn. En voor iedereen kan de situatie anders zijn. Natuurlijk proberen wij dit allemaal zoveel mogelijk in Jip en Janneke taal uit te leggen.

Hostje.nl kan het systeem ook gebruiksklaar maken
Hostje.nl kan het systeem ook gebruiksklaar maken.


Zoek je een nieuwe computer, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kijk op onze webshop voor de keuze of neem contact met ons op en vertel ons waar de computer voor nodig is en wij geven een passende oplossing.

Het is mogelijk om al in de webshop een computer samen te stellen.

Standaard twee jaar garantie op het gehele systeem. Tevens is ook een groot voordeel dat wij een eigen Technische Dienst hebben die al uw garantie en reparatie handelingen snel voor u kan oplossen.
(C) Hostje.nl | De Ring 34 5261LM Vught | Bel 073-8500538 | 2003 - 2015

Facebook like ons Twitter Volg ons Google Volg onsHostje.nl uw computer specialist Hostje.nl uw pc specialist Hostje.nl problemen met uw laptop Hostje adapter nodig Hostje uw specialist in vught boxtel den bosch haaren hostje is uw computerwinkel in vught hostje pc maken is ons vak