Hostje.nl computerwinkel 2017

Vandaag zijn we gesloten.
Afspraken maak je alvast gemakkelijk via ons online afspraken systeem.
Is het dringend? Je kunt ook een voicemail achter laten, een email of via whatsapp (het vaste telefoonnummer is een whatsappnummer) een berichtje te sturen.

Index > Contact

Webshop

Helaas toch geen webshop

Op deze pagina vind u helaas geen webshop (meer). Een webshop kost veel tijd om te onderhouden en deze tijd willen wij graag besteden aan onze klanten. Wij willen graag klanten goed informeren en via een webshop kun je niet naar de wensen luisteren van een klant.

Snelle antwoorden:

  1. Verkopen doen we persoonlijk in de winkel
  2. Persoonlijk advies
  3. Overzetten van uw documenten.
  4. Gebruiksklaar.
  5. Levering vaak binnen 2 werkdagen.
  6. E-mail wordt ook ingesteld.
  7. U krijgt veel plezier van een nieuwe aanschaf

Maak een afspraak

Kopje koffie:

Daarom nodige wij de klanten uit om naar onze winkel te komen en samen met een bakje koffie een 1 op 1 gesprek te hebben, wat de wensen zijn zodat we een passende oplossing kunnen bieden zodat er niet iets gekocht wordt waar je later spijt van hebt..
Daarmee heb je ook meteen een kijkje in de keuken en weet je wie er achter het bedrijf zit en dat we voor service staan. Mocht je problemen hebben met je aankoop, kun je altijd lang komen en zorgen we voor een juiste oplossing of tip.


Verkopen doen we in onze winkel

Natuurlijk verkopen wij allerlei ICT producten, zoals; laptops, tablets, printers, computers, virusscanners etc.
Onze kracht is, dat we de computer gebruiksklaar kunnen maken. Je mail is dan al ingesteld, al je documenten zijn overgezet. Het enige wat je thuis nog moet doen is een internet verbinding maken. Met deze service hebben we al 100de klanten te vrede naar huis gestuurd.

Bel ons op 073-8500538 Of vul het contact formulier in

Boek de afspraak online

Onze reviews:


Parse error: syntax error, unexpected '*', expecting end of file in /home/hostje/domains/hostje.nl/public_html/reviewmeter_reviewmeter.php on line 2