Hostje.nl computerwinkel 2017

We zijn nu geopend & telefonisch bereikbaar op nummer 073-8500538 of via Whatsapp
Hostje.nl werkt met bezoek op afspraak. U kun online (klik hier) een afspraak maken.
We zijn ook via Whatsapp te bereiken, hier kun je makkelijk al je vragen stellen (klik hier).

Index > Nieuws > Bijstand Computer regeling voor schoolgaande kinderen aangepast

Bijstand Computer regeling voor schoolgaande kinderen aangepast

Via de gemeente Vught kun je een laptop aanschaffen Het is in de gemeente Vught al jaren mogelijk voor mensen die onder de 110% van de bijstandsinkomen zitten om voor hun schoolgaande kinderen van 10 tot 17 jaar een computer aan te schaffen.
Maar de gemeente heeft eindelijk ingezien dat het gebruik van laptops steeds meer een eis wordt ipv een vaste computer, omdat op school steeds vaker in de lessen een laptop nodig is.

De regeling in het kort:

Een computer is niet meer weg te denken uit het onderwijs. Ook voor het huiswerk hebben schoolgaande kinderen een computer nodig. Met de computerregeling kon men eerst alleen een vaste computer kopen. De regeling is nu zo aangepast dat men ook een laptop kan aanschaffen.

Wat is de computerregeling?
Gezinnen met een inkomen tot 110 procent van de bijstandsnorm komen voor de computerregeling in aanmerking. De gemeente vergoedt een bedrag van maximaal € 750 euro voor een computer met een printer en toebehoren. Net als voorheen mogen gezinnen eens in de vijf jaar een nieuwe computer aanschaffen.

Voor wie is deze regeling bedoeld?
- U woont in Vught - U hebt een laag besteedbaar inkomen (tot 110 procent van de bijstandsnorm)
- U hebt kinderen in de leeftijd van 10 tot en met 17 jaar
- U hebt de afgelopen 5 jaar geen gebruik gemaakt van deze regeling

Op 27 mei 2014 heeft het college besloten de beleidsregels ‘aanschaf computers voor schoolgaande kinderen van ouders met een laag inkomen’ te veranderen. Op 12 juni 2014 gaat deze wijziging in. U kunt de gewijzigde regeling vinden op www.vught.nl of www.wetten.nl.

Oude regeling informatie: http://hostje.nl/site/computer/computer-via-de-gemeente-vught-bijstand.html


Tags overzicht:

Heeft u een virus?
LCD scherm gebroken Adapter nodig Computer onderhoud nodig? Pc of Laptop traag Problemen pc
Wie is hostje
Online backup

Computerwinkel met Computerhulp:


Een computer of laptop gaat altijd stuk op het moment dat het u niet uitkomt. U vreest al snel voor uw bestanden. Vervelend!
Vaak wordt geprobeerd om de storing zelf te verhelpen of u vraagt uw buurman bijvoorbeeld. Soms met alle nare gevolgen van dien! Uw computer of laptop is helemaal niet meer bruikbaar of belangrijke informatie (denk ook aan uw foto’s!) zijn onvindbaar of overschreven. Het is daarom ook raadzaam om voor reparaties altijd en zo snel mogelijk naar een gespecialiseerd computer reparatiebedrijf te gaan om er een computer monteur er na te laten kijken.


Hostje staan bekend om onze duidelijke Jip en Janneke uitleg, de open en eerlijkheid, en snelle service. Bij ons ben je niet weken je laptop kwijt. Eerder dagen of enkele uren.
Ons doel is om er voor te zorgen dat u ons zult raden bij uw vrienden en familie. Want mond op mond reclame is de beste reclame die je maar kan hebben.

U bent van harte welkom in onze winkel voor een lekker bakje koffie!