Hostje.nl Uw computerspecialist

LET OP!! Wij zijn verhuist naar De Ring 34 in Vught
We zijn nu (op zondag) gesloten, Morgen kunt u ons weer bereiken per telefoon. We zijn nu wel per e-mail te bereiken

Menu

Een overzicht van onze computer reparaties

Index > Reparatie

Problemen met je computer of laptop?

Zeer veel computer bezitters met een internet aansluiting hebben last van uiteenlopende problemen met hun apparatuur, meestal veroorzaakt door een (on)schuldig virus of spyware.
Een andere grote irritatie is de massa's Spam email die dagelijks ongevraagd uw mailbox binnen dringen.
Door jarenlange ervaring in de computerbranche, zijn wij bekend met deze en andere problemen en ergernissen en kunnen wij u hiervoor een passende oplossing bieden.
Verder zijn wij gespecialiseerd in het upgraden van uw computer en randapparatuur en kunnen hiervoor uiteraard ook alle noodzakelijke hard- en software leveren.

Particulieren

90% van de particulieren maakt dagelijks gebruik van hun computer of laptop, waarbij het regelmatig voorkomt dat deze dingen doet (of juist niet) waar u als gebruiker niet op zit te wachten.
Vandaag de dag is het gebruik van een computer in een gezin bijna net zo vanzelfsprekend en belangrijk als de auto. Wat veel mensen vergeten is dat, net als uw auto, die computer ook onderhoud nodig heeft. Niets is immers zo vervelend als dat uw computer niet opstart of uw internetverbinding weer eens niet (goed) werkt op het moment dat u deze nodig heeft.

Onze diensten voor particuleren zijn:


Computer reparaties
Laptop reparaties

Een kapot LCD scherm van een laptop waarvan de schanieren zijn blijven hangen. We kunnen helaas niet al onze diensten in een kort rijtje opsommen, maar vaak kunnen wij uw pc probleem oplossen of advies hierin geven.

Met dit lijstje willen we laten zien wat we zoal voor u kunnen betekenen en omdat wij voor persoonlijk advies gaan is het beter om ons even te bellen voor een afspraak, zodat wij een oplossing kunnen aanbieden waar wij 100% achter staan.

Vaak kunt u de zelfde dag nog terrecht bij ons om naar het probleem te laten kijken. Helaas is het moeilijk voor ons in te schatten hoelang een reparatie kan gaan duren, dit heeft meer te maken met wat de oplossing is, of er onderdelen nodig zijn en hoe druk het is. Sommige reparatie's zijn binnen 5 minuten opgelost en andere kunnen 2 werkdagen duren.


Neem vandaag nog contact met ons op, om te vragen welke oplossingen wij voor u kunnen bieden

(C) Hostje.nl | De Ring 34 5261LM Vught | Bel 073-8500538 | 2003 - 2015

Facebook like ons Twitter Volg ons Google Volg onsHostje.nl uw computer specialist Hostje.nl uw pc specialist Hostje.nl problemen met uw laptop Hostje adapter nodig Hostje uw specialist in vught boxtel den bosch haaren hostje is uw computerwinkel in vught hostje pc maken is ons vak