Hostje.nl computerwinkel 2017

Exusses, We hebben vandaag een dagje vrij. Donderdag 11-07-2024 zijn we er weer.
Een afspraken maak je alvast gemakkelijk via ons online afspraken systeem.
Dringende vragen kan via whatsapp (klik hier), maar er worden extra kosten berekend.

Index > Reparatie

Een overzicht van onze computer reparaties

Zeer veel computer bezitters met een internet aansluiting hebben last van uiteenlopende problemen met hun apparatuur, meestal veroorzaakt door een (on)schuldig virus of spyware.
Een andere grote irritatie is de massa's Spam email die dagelijks ongevraagd uw mailbox binnen dringen.
Door jarenlange ervaring in de computerbranche, zijn wij bekend met deze en andere problemen en ergernissen en kunnen wij u hiervoor een passende oplossing bieden.
Verder zijn wij gespecialiseerd in het upgraden van uw computer en randapparatuur en kunnen hiervoor uiteraard ook alle noodzakelijke hard- en software leveren.

Particulieren

90% van de particulieren maakt dagelijks gebruik van hun computer of laptop, waarbij het regelmatig voorkomt dat deze dingen doet (of juist niet) waar u als gebruiker niet op zit te wachten.
Vandaag de dag is het gebruik van een computer in een gezin bijna net zo vanzelfsprekend en belangrijk als de auto. Wat veel mensen vergeten is dat, net als uw auto, die computer ook onderhoud nodig heeft. Niets is immers zo vervelend als dat uw computer niet opstart of uw internetverbinding weer eens niet (goed) werkt op het moment dat u deze nodig heeft.

Onze diensten voor particuleren zijn:


Computer reparaties
Laptop reparaties

Een kapot LCD scherm van een laptop waarvan de schanieren zijn blijven hangen. We kunnen helaas niet al onze diensten in een kort rijtje opsommen, maar vaak kunnen wij uw pc probleem oplossen of advies hierin geven.

Met dit lijstje willen we laten zien wat we zoal voor u kunnen betekenen en omdat wij voor persoonlijk advies gaan is het beter om ons even te bellen voor een afspraak, zodat wij een oplossing kunnen aanbieden waar wij 100% achter staan.

Vaak kunt u de zelfde dag nog terrecht bij ons om naar het probleem te laten kijken. Helaas is het moeilijk voor ons in te schatten hoelang een reparatie kan gaan duren, dit heeft meer te maken met wat de oplossing is, of er onderdelen nodig zijn en hoe druk het is. Sommige reparatie's zijn binnen 5 minuten opgelost en andere kunnen 2 werkdagen duren.


Neem vandaag nog contact met ons op, om te vragen welke oplossingen wij voor u kunnen biedenTags overzicht:

Heeft u een virus?
LCD scherm gebroken Adapter nodig Computer onderhoud nodig? Pc of Laptop traag Problemen pc
Wie is hostje
Online backup

Computerwinkel met Computerhulp:


Een computer of laptop gaat altijd stuk op het moment dat het u niet uitkomt. U vreest al snel voor uw bestanden. Vervelend!
Vaak wordt geprobeerd om de storing zelf te verhelpen of u vraagt uw buurman bijvoorbeeld. Soms met alle nare gevolgen van dien! Uw computer of laptop is helemaal niet meer bruikbaar of belangrijke informatie (denk ook aan uw foto’s!) zijn onvindbaar of overschreven. Het is daarom ook raadzaam om voor reparaties altijd en zo snel mogelijk naar een gespecialiseerd computer reparatiebedrijf te gaan om er een computer monteur er na te laten kijken.


Hostje staan bekend om onze duidelijke Jip en Janneke uitleg, de open en eerlijkheid, en snelle service. Bij ons ben je niet weken je laptop kwijt. Eerder dagen of enkele uren.
Ons doel is om er voor te zorgen dat u ons zult raden bij uw vrienden en familie. Want mond op mond reclame is de beste reclame die je maar kan hebben.

U bent van harte welkom in onze winkel voor een lekker bakje koffie!