Hostje.nl Uw computerspecialist

LET OP!! Wij zijn verhuist naar De Ring 34 in Vught
We zijn nu (op zondag) gesloten, Morgen kunt u ons weer bereiken per telefoon. We zijn nu wel per e-mail te bereiken

Menu
Index > Reparatie > Stroom aansluiting reparatie

Laptop dc power jack reparatie

Laad de laptop ineens niet meer op? Als je met de stroom adapter beweegt in de laptop of in een bepaalde stand moet zetten. Dan is de kans heel groot, dat je stroomaansluiting vervangen moet worden. Onze reparaties beginnen al vanaf € 75,00 (afhankelijk van het type laptop). Voor deze prijs kun je geen nieuwe kopen. Informeer gewoon even bij ons voor een juiste prijs.

DC jack defect.
  • Alle merken laptops en notebooks.
  • Zelf brengen of verzenden mogelijk.
  • Snelle reparatie; vaak binnen 24/48 uur.
  • Betaling: Pinnen, Ideal of overschrijven.
  • 3 maanden garantie.
  • Je krijgt natuurlijk eerst een prijs offerte

Bel ons op telefoonnumer 073-8500538

Doe een prijs aanvraag:

want informeren kost niets.
Naam:

Email:

Telefoon:

Merk + Model/type:

Bericht:


Type de code over:

Niet goed te lezen? Klik hier

Wat zeggen andere klanten:

Heb je problemen met je PC en alles al geprobeerd? Bij Hostje ben je aan het goede adres. Je computer blijft achter in vertrouwde handen en je probleem wordt zo snel mogelijk opgelost. Hier ben je geen nummer met de zoveelste domme vraag, maar een goede klant.

 

Brigitte Heeg | vertrouwen, goede prijs kwaliteit verhouding, dichtbij, duidelijk toegankelijk

 

Ik heb al meerdere keren een computer laten repareren bij Hostje. Prima geholpen. Deskundig en niet duur. Je krijgt een goed en eerlijk advies.

 

Rini van den Boer | Prima service

 

Kom er al jaren. Als er een probleem is wordt ik snel geholpen. Krijg goede service! En redelijke prijs, die v.t.v. wordt gemeld, indien mogelijk.

 

Helma Lubbinge | Anderen mogen ook profiteren van deze snelle hulp, goede service en redelijke prijs.


Lees hier meer onafhankelijkere reviews.

 

Help, mijn laptop laad niet meer op, en nu?

Uw laptop laad alleen op als u de adapter er op een bepaalde manier indrukt en dat komt omdat een van de meest kwetsbare onderdelen van uw laptop de ingangspoort voor de stroomvoeding is, ofwel de DC jack. Je merkt het ook doordat de stroomplug van de laptop wiebelt of speling op zit. omdat je denkt, als hij maar oplaad, vind ik het prima. Maar als je hier niks aan doet, kan de schade veel meer worden dan alleen de adapter plug vervangen.

Wat kost het vervangen van een DC jack aansluiting?

Dit verschilt per laptop, de ene keer is het makkelijker te vervangen en is het een aansluiting los te vervangen en de andere keer moeten we het solderen.

Brengen of verzenden?

Indien u akkoord gaat met de prijs in onze offerte kunt u op 2 manieren de laptop afleveren.
U kunt hem brengen bij ons op kantoor of u kunt hem opsturen. Als u hem wilt afleveren bij ons op kantoor, dan is het voor ons het makkelijkste als u even van te voren belt voor een afspraak, wanneer u de laptop wilt afleveren. Vaak kunt u meteen terecht.

Als u hem op wilt opsturen, dan moet u de e-mail, die u van ons hebt gehad met de prijsopgave, bij u laptop stoppen (inc uw adres gegevens en telefoonnummer). Wij adviseren om de laptop verzekerd naar ons toe te sturen via TNT.

Wat is ongeveer de reparatietijd?

Wanneer de notebook/laptop bij ons op de werkbank is, zullen wij de benodigde onderdelen bestellen.
Wanneer alle spullen, op die nodig zijn voor de reparatie, op voorraad hebben (vaak de volgende werkdag) kunnen wij de reparatie starten. Wanneer wij klaar zijn met de reparatie en u heeft de betaling voldaan, zullen wij de laptop verzekerd terug sturen of u kunt het bij ons weer ophalen. Betalingen kunnen gedaan worden via Ideal, Pin of overschrijving.

Mocht er bij ons uit komen, dat wij de laptop alsnog niet kunnen repareren, dan betaald u natuurlijk geen reparatiekosten.

 

Tags
ASUS K53SJ K53 K53S

(C) Hostje.nl | De Ring 34 5261LM Vught | Bel 073-8500538 | 2003 - 2015

Facebook like ons Twitter Volg ons Google Volg onsHostje.nl uw computer specialist Hostje.nl uw pc specialist Hostje.nl problemen met uw laptop Hostje adapter nodig Hostje uw specialist in vught boxtel den bosch haaren hostje is uw computerwinkel in vught hostje pc maken is ons vak