Hostje.nl Uw computerspecialist

LET OP!! Wij zijn verhuist naar De Ring 34 in Vught
We zijn nu (op zondag) gesloten, Morgen kunt u ons weer bereiken per telefoon. We zijn nu wel per e-mail te bereiken

Menu

Diensten

Hostje.nl bieden diverse producten en diensten aan.
Om hierover wat duidelijkheid te schaffen hebben we hier een overzichtje gemaakt van onze diensten en producten.


Computer en laptop reparatie

Voor reparatie's van computers en Laptops. Het verwijderen van virussen en spyware. Het sneller maken van uw pc. Wij hebben onze eigen werkplaats.

klik hier voor pc en notebook reparatie

Een nieuwe pc, notebook of tablet nodig?

Bent u opzoek naar een nieuwe desktop of laptop? Of misschien moet u wel nieuwe speakers hebben of een toetsenbord. Via onze webshop kunt u het assortiment bekijken en daar ook bestellingen plaatsen.
Maar het is ook altijd mogelijk voor een persoonlijke gesprek bij ons in de winkel/werkplaats voor de juiste beslissing voordat u overgaat tot aanschaf van een nieuwe om pc.

Klik hier en ga naar onze webshop

Webhosting

Of u nu opzoek bent naar webruimte voor een startende website of u bent al in bezit van een website en u wilt deze bij ons onderbrengen? Hostje.nl heeft altijd een goede oplossing voor u. Geschikt voor kleine en grote website's.
Al onze servers zijn uitgerust met het Direct Admin panel, dat houd in dat u voor het aanmaken van e-mail adressen etc. geen technische kennis nodig heeft.

Klik hier en ga naar webhosting

Domein registratie

Internet wordt een belangrijk communicatie middel en tegenwoordig is het een must om in bezit te zijn van een eigen domeinnaam.
Via hostje.nl kunt dit simpel en snel regelen. U bent al in bezit van een .NL voor € 11, 90 per jaar.
Het is ook bij ons mogelijk om een andere extentie vast te laten leggen.

Klik hier naar domeinen

Reselling

Wil u graag zelf webhosting aanbieden, maar heeft u niet de technische kennis in huis, dan is het misschien voordelig om een reseller dienst af te nemen bij Hostje.nl
U blijft zelf het contactpersoon van uw klanten en u kunt zelf uw pakketten naar uw klanten samen stellen.
Al onze servers zijn uitgerust met het Direct Admin panel, dus pakketten aanmaken is een fluitje van een cent. U krijgt ook nog eens korting op het registreren van domeinnamen.

Ga naar reselling

Co-locatie

Bent uw opzoek naar een betrouwbaar netwerk, waar u uw server met een gerust hart achter kunt laten? Dan bent u bij Hostje.nl aan het goede adres.
Rechtstreeks verbonden op het belangrijkste internet knooppunt van nederland.

Ga naar co-locatie

Dedicated servers

Is uw website te groot geworden om nog op een share-hosting account te draaien, maar heeft u niet het geld of de kennis in huis om een webserver te kopen of te installeren.
Dan is het misschien te overwegen of u een server kunt huren.

Ga naar dedicated servers

Streaming

Altijd al een eigen radio station willen beginnen? Met onze prijzen word de keuze alleen maar makkelijker om deze droom waar te maken.
Ook geschikt voor lokale omroepen welke graag willen uitbreiden naar het internet.

Ga naar streaming

Chatbox

Met een eigen chatbox op uw website zullen uw bezoekers vaker terug keren naar uw website. U heeft uw eigen chatbox al voor een scherpe lage prijs.

Ga naar chatbox

Software

Opzoek naar goedkopen licentie's voor bijv. Windows XP, Windows Vista, windows 7 of opzoek naar een goed werkende virusscanner?

Ga naar software

(C) Hostje.nl | De Ring 34 5261LM Vught | Bel 073-8500538 | 2003 - 2015

Facebook like ons Twitter Volg ons Google Volg onsHostje.nl uw computer specialist Hostje.nl uw pc specialist Hostje.nl problemen met uw laptop Hostje adapter nodig Hostje uw specialist in vught boxtel den bosch haaren hostje is uw computerwinkel in vught hostje pc maken is ons vak