Hostje.nl computerwinkel 2017

We zijn nu (op zondag) gesloten, Morgen kunt u ons weer bereiken per telefoon. We zijn nu wel per e-mail te bereiken
Hostje.nl werkt met bezoek op afspraak. U kun online een afspraak maken klik hier.

Index > Contact

Webshop

Helaas toch geen webshop

Op deze pagina vind u helaas geen webshop (meer). Een webshop kost veel tijd om te onderhouden en deze tijd willen wij graag besteden aan onze klanten. Wij willen graag klanten goed informeren en via een webshop kun je niet naar de wensen luisteren van een klant.

Snelle antwoorden:

  1. Verkopen doen we persoonlijk in de winkel
  2. Persoonlijk advies
  3. Overzetten van uw documenten.
  4. Gebruiksklaar.
  5. Levering vaak binnen 2 werkdagen.
  6. E-mail wordt ook ingesteld.
  7. U krijgt veel plezier van een nieuwe aanschaf

Maak een afspraak

Kopje koffie:

Daarom nodige wij de klanten uit om naar onze winkel te komen en samen met een bakje koffie een 1 op 1 gesprek te hebben, wat de wensen zijn zodat we een passende oplossing kunnen bieden zodat er niet iets gekocht wordt waar je later spijt van hebt..
Daarmee heb je ook meteen een kijkje in de keuken en weet je wie er achter het bedrijf zit en dat we voor service staan. Mocht je problemen hebben met je aankoop, kun je altijd lang komen en zorgen we voor een juiste oplossing of tip.


Verkopen doen we in onze winkel

Natuurlijk verkopen wij allerlei ICT producten, zoals; laptops, tablets, printers, computers, virusscanners etc.
Onze kracht is, dat we de computer gebruiksklaar kunnen maken. Je mail is dan al ingesteld, al je documenten zijn overgezet. Het enige wat je thuis nog moet doen is een internet verbinding maken. Met deze service hebben we al 100de klanten te vrede naar huis gestuurd.

Bel ons op 073-8500538 Of vul het contact formulier in

Boek de afspraak online

Onze reviews:

Wat zeggen andere klanten:

Heb je problemen met je PC en alles al geprobeerd? Bij Hostje ben je aan het goede adres. Je computer blijft achter in vertrouwde handen en je probleem wordt zo snel mogelijk opgelost. Hier ben je geen nummer met de zoveelste domme vraag, maar een goede klant.

Brigitte Heeg | vertrouwen, goede prijs kwaliteit verhouding, dichtbij, duidelijk toegankelijk


Ik heb al meerdere keren een computer laten repareren bij Hostje. Prima geholpen. Deskundig en niet duur. Je krijgt een goed en eerlijk advies.

Rini van den Boer | Prima service


Kom er al jaren. Als er een probleem is wordt ik snel geholpen. Krijg goede service! En redelijke prijs, die v.t.v. wordt gemeld, indien mogelijk.

Helma Lubbinge | Anderen mogen ook profiteren van deze snelle hulp, goede service en redelijke prijs.


Lees hier meer onafhankelijkere reviews.
Tags overzicht:

Heeft u een virus?
LCD scherm gebroken Adapter nodig Computer onderhoud nodig? Pc of Laptop traag Problemen pc
Wie is hostje
Online backup

Computerwinkel met Computerhulp:


Een computer of laptop gaat altijd stuk op het moment dat het u niet uitkomt. U vreest al snel voor uw bestanden. Vervelend!
Vaak wordt geprobeerd om de storing zelf te verhelpen of u vraagt uw buurman bijvoorbeeld. Soms met alle nare gevolgen van dien! Uw computer of laptop is helemaal niet meer bruikbaar of belangrijke informatie (denk ook aan uw foto’s!) zijn onvindbaar of overschreven. Het is daarom ook raadzaam om voor reparaties altijd en zo snel mogelijk naar een gespecialiseerd computer reparatiebedrijf te gaan om er een computer monteur er na te laten kijken.


Hostje staan bekend om onze duidelijke Jip en Janneke uitleg, de open en eerlijkheid, en snelle service. Bij ons ben je niet weken je laptop kwijt. Eerder dagen of enkele uren.
Ons doel is om er voor te zorgen dat u ons zult raden bij uw vrienden en familie. Want mond op mond reclame is de beste reclame die je maar kan hebben.

U bent van harte welkom in onze winkel voor een lekker bakje koffie!