Hostje.nl computerwinkel 2017

We zijn nu geopend (tot 18.00 alleen op afspraak). & telefonisch bereikbaar op nummer 073-8500538
Hostje.nl werkt met bezoek op afspraak. U kun online (klik hier) een afspraak maken.
Check hier ook onze Corona maatregelen.

Index > Reparatie > Toetsenbord reparartie

Help, mijn toetsenbord werkt niet meer goed na water, en nu?

Heb je water over je toetsenbord laten vallen. Toetenbord tiept alleen nog maar in hoofdletters? Blijven er letter vast zitten? Werken sommige toetsen niet meer? Laat een slecht toetsenbord niet je dag verpesten.
Er is niet erger dan een toetsenbord wat niet juist werkt. En zoals een desktop computer is het niet mogelijk om even snel op en neer naar de winkel te gaan om een nieuw toetsenbord te komen. Laptops hebben namelijk ingebouwde toetsenborden en zijn niet altijd makkelijk te vervagen. En dan beginnen we nog niet eens over toets letter vervanging. Één letter vervangen kan al gauw 10 euro kosten.

Bij Hostje vervangen wij toetsenborden snel en efficent. Het vervangen van een toetsenbord is per notebook verschillend en voor een prijs offerte moet er contact gelegd worden met ons.

Maak online een afspraak

Drinken over het toetsenbord.

Laptop toetsenbord reparatie water schade

Drinken over het toetsenbord.

Koffie, thee, bier of water over de toetsenbord van je laptop is niet fijn. Als het droge niet helpt en je toetsenbord doet nu gek of reageerd niet, dan is het waarschijnlijk kapot. Enige oplossing zou het vervangen zijn van het toetsenbord. Een toetsenbord laten vervangen hoeft niet duur te zijn. Een toetsenbord vervangen begint bij ons al vanaf € 50,00 incl een nieuw toetsenbord.

  1. Alle merken laptops en notebooks.
  2. Zelf brengen of verzenden mogelijk.
  3. Snelle reparatie; vaak binnen 24/48 uur.
  4. Betaling: Pinnen, Ideal of overschrijven.
  5. 3 maanden garantie.
  6. Je krijgt natuurlijk eerst een prijs offerte

Bel ons op 073-8500538 Of vul het contact formulier in

Doe een prijs aanvraag:

We zullen u dan zo snel mogelijk, zonder enige verplichting een juiste prijs geven wat een reparatie bij ons zou gaan kosten.

Naam:

Email:

Telefoon:

Laptop Merk + Model/type:

Bericht:


Type de code over:

Niet goed te lezen? Klik hier

Maak een afspraak voor in de winkel.

Om tot een goede offerte te komen, is het beste om langs te komen in de winkel, dan kunnen we je van het beste advies voorzien. Kies hieronder een tijdstip wat je het beste uit komt om langs te komen en boek de afspraak meteen.
Klik eerst de dag aan, welke je het beste uit komt, daarna klikt u op het tijdstip en vult je de persoonlijke gegevens in en de afspraak is gemaakt.

Onze reviews:


Parse error: syntax error, unexpected '*', expecting end of file in /home/hostje/domains/hostje.nl/public_html/reviewmeter_reviewmeter.php on line 2