Hostje.nl Uw computerspecialist

LET OP!! Wij zijn verhuist naar De Ring 34 in Vught
We zijn nu (op zondag) gesloten, Morgen kunt u ons weer bereiken per telefoon. We zijn nu wel per e-mail te bereiken

Menu
Index > Reparatie > Toetsenbord reparartie

Laptop toetsenbord reparatie water schade

Drinken over het toetsenbord.
Koffie, thee, bier of water over de toetsenbord van je laptop is niet fijn. Als het droge niet helpt en je toetsenbord doet nu gek of reageerd niet, dan is het waarschijnlijk kapot. Enige oplossing zou het vervangen zijn van het toetsenbord. Een toetsenbord laten vervangen hoeft niet duur te zijn. Een toetsenbord vervangen begint bij ons al vanaf € 50,00 incl een nieuw toetsenbord.
 
  • Alle merken laptops en notebooks.
  • Zelf brengen of verzenden mogelijk.
  • Snelle reparatie; vaak binnen 24/48 uur.
  • Betaling: Pinnen, Ideal of overschrijven.
  • 3 maanden garantie.
  • Je krijgt natuurlijk eerst een prijs offerte

Doe een gratis prijs aanvraag:

We zullen u dan zo snel mogelijk, zonder enige verplichting een juiste prijs geven wat een reparatie bij ons zou gaan kosten.
 
Naam:

Email:

Telefoon:

Merk + Model/type:

Bericht:


Type de code over:

Niet goed te lezen? Klik hier

Help, mijn toetsenbord werkt niet meer goed na water, en nu?

Heb je water over je toetsenbord laten vallen. Toetenbord tiept alleen nog maar in hoofdletters? Blijven er letter vast zitten? Werken sommige toetsen niet meer? Laat een slecht toetsenbord niet je dag verpesten.
Er is niet erger dan een toetsenbord wat niet juist werkt. En zoals een desktop computer is het niet mogelijk om even snel op en neer naar de winkel te gaan om een nieuw toetsenbord te komen. Laptops hebben namelijk ingebouwde toetsenborden en zijn niet altijd makkelijk te vervagen. En dan beginnen we nog niet eens over toets letter vervanging. Een letter vervangen kan al gauw 10 euro kosten.

Bij Hostje vervangen wij toetsenborden snel en efficent. Het vervangen van een toetsenbord is per notebook verschillend en voor een prijs offerte moet er contact gelegd worden met ons.

 

Wat zeggen andere klanten:

Heb je problemen met je PC en alles al geprobeerd? Bij Hostje ben je aan het goede adres. Je computer blijft achter in vertrouwde handen en je probleem wordt zo snel mogelijk opgelost. Hier ben je geen nummer met de zoveelste domme vraag, maar een goede klant.

 

Brigitte Heeg | vertrouwen, goede prijs kwaliteit verhouding, dichtbij, duidelijk toegankelijk

 

Ik heb al meerdere keren een computer laten repareren bij Hostje. Prima geholpen. Deskundig en niet duur. Je krijgt een goed en eerlijk advies.

 

Rini van den Boer | Prima service

 

Kom er al jaren. Als er een probleem is wordt ik snel geholpen. Krijg goede service! En redelijke prijs, die v.t.v. wordt gemeld, indien mogelijk.

 

Helma Lubbinge | Anderen mogen ook profiteren van deze snelle hulp, goede service en redelijke prijs.


Lees hier meer onafhankelijkere reviews.

 

Wat kost het vervangen van een toetsenbord?

Dit verschilt per laptop, de ene keer is het makkelijker te vervangenen dan kost het ons wat meer tijd.

Brengen of verzenden?

Indien u akkoord gaat met de prijs in onze offerte kunt u op 2 manieren de laptop afleveren.
U kunt hem brengen bij ons op kantoor of u kunt hem opsturen. Als u hem wilt afleveren bij ons op kantoor, dan is het voor ons het makkelijkste als u even van te voren belt voor een afspraak, wanneer u de laptop wilt afleveren. Vaak kunt u meteen terecht.

Als u hem op wilt opsturen, dan moet u de e-mail, die u van ons hebt gehad met de prijsopgave, bij u laptop stoppen (inc uw adres gegevens en telefoonnummer). Wij adviseren om de laptop verzekerd naar ons toe te sturen via TNT.

Wat is ongeveer de reparatietijd?

Wanneer de notebook/laptop bij ons op de werkbank is, zullen wij de benodigde onderdelen bestellen.
Wanneer alle spullen, op die nodig zijn voor de reparatie, op voorraad hebben (vaak de volgende werkdag) kunnen wij de reparatie starten. Wanneer wij klaar zijn met de reparatie en u heeft de betaling voldaan, zullen wij de laptop verzekerd terug sturen of u kunt het bij ons weer ophalen. Betalingen kunnen gedaan worden via Ideal, Pin of overschrijving.

Mocht er bij ons uit komen, dat wij de laptop alsnog niet kunnen repareren, dan betaald u natuurlijk geen reparatiekosten.

(C) Hostje.nl | De Ring 34 5261LM Vught | Bel 073-8500538 | 2003 - 2015

Facebook like ons Twitter Volg ons Google Volg onsHostje.nl uw computer specialist Hostje.nl uw pc specialist Hostje.nl problemen met uw laptop Hostje adapter nodig Hostje uw specialist in vught boxtel den bosch haaren hostje is uw computerwinkel in vught hostje pc maken is ons vak