Hostje.nl computerwinkel 2017

We zijn nu (op zondag) gesloten, Morgen kunt u ons weer bereiken per telefoon. We zijn nu wel per e-mail te bereiken
Hostje.nl werkt met bezoek op afspraak. U kun online een afspraak maken klik hier.

Index > Reparatie > Toetsenbord reparartie

Help, mijn toetsenbord werkt niet meer goed na water, en nu?

Heb je water over je toetsenbord laten vallen. Toetenbord tiept alleen nog maar in hoofdletters? Blijven er letter vast zitten? Werken sommige toetsen niet meer? Laat een slecht toetsenbord niet je dag verpesten.
Er is niet erger dan een toetsenbord wat niet juist werkt. En zoals een desktop computer is het niet mogelijk om even snel op en neer naar de winkel te gaan om een nieuw toetsenbord te komen. Laptops hebben namelijk ingebouwde toetsenborden en zijn niet altijd makkelijk te vervangen.

Bij Hostje vervangen wij toetsenborden snel en efficent. Het vervangen van een toetsenbord is per notebook verschillend en voor een prijs offerte moet er contact gelegd worden met ons.

Maak online een afspraak

Drinken over het toetsenbord.

Laptop toetsenbord reparatie water schade

Drinken over het toetsenbord.

Koffie, thee, bier of water over de toetsenbord van je laptop is niet fijn. Als het droge niet helpt en je toetsenbord doet nu gek of reageerd niet, dan is het waarschijnlijk kapot. Enige oplossing zou het vervangen zijn van het toetsenbord.

  1. Alle merken laptops en notebooks.
  2. Zelf brengen of verzenden mogelijk.
  3. Snelle reparatie.
  4. 3 maanden garantie.
  5. Je krijgt natuurlijk eerst een prijs offerte

Doe een prijs aanvraag:

Stuur ons een email op; support@hostje.nl

Geef ons de volgende gegevens door:
- Je Naam + Adres + Telefoonnummer
- Merk van het apparaat
- Type/model nummer
- Wat is er gebeurd
- Wat is er nu aan de hand

Er wordt door ons een ticket aangemaakt, hierin geven wij een prijsopgave wat het zal gaan kosten.
Indien je akkoord bent, kun je een afspraak maken om het apparaat langs te brengen.
Het is ook mogelijk om een apparaat naar ons te versturen. Gebruik dan ons bezoek adres als verzend adres en het ticketnummer als referentie.

Maak een afspraak voor in de winkel.

Om tot een goede offerte te komen, is het beste om langs te komen in de winkel, dan kunnen we je van het beste advies voorzien. Kies hieronder een tijdstip wat je het beste uit komt om langs te komen en boek de afspraak meteen.
Klik eerst de dag aan, welke je het beste uit komt, daarna klikt u op het tijdstip en vult je de persoonlijke gegevens in en de afspraak is gemaakt.

Onze reviews:

Wat zeggen andere klanten:

Heb je problemen met je PC en alles al geprobeerd? Bij Hostje ben je aan het goede adres. Je computer blijft achter in vertrouwde handen en je probleem wordt zo snel mogelijk opgelost. Hier ben je geen nummer met de zoveelste domme vraag, maar een goede klant.

Brigitte Heeg | vertrouwen, goede prijs kwaliteit verhouding, dichtbij, duidelijk toegankelijk


Ik heb al meerdere keren een computer laten repareren bij Hostje. Prima geholpen. Deskundig en niet duur. Je krijgt een goed en eerlijk advies.

Rini van den Boer | Prima service


Kom er al jaren. Als er een probleem is wordt ik snel geholpen. Krijg goede service! En redelijke prijs, die v.t.v. wordt gemeld, indien mogelijk.

Helma Lubbinge | Anderen mogen ook profiteren van deze snelle hulp, goede service en redelijke prijs.


Lees hier meer onafhankelijkere reviews.


Help, mijn toetsenbord werkt niet meer goed na water, en nu?

Heb je water over je toetsenbord laten vallen. Toetenbord tiept alleen nog maar in hoofdletters? Blijven er letter vast zitten? Werken sommige toetsen niet meer? Laat een slecht toetsenbord niet je dag verpesten.
Er is niet erger dan een toetsenbord wat niet juist werkt. En zoals een desktop computer is het niet mogelijk om even snel op en neer naar de winkel te gaan om een nieuw toetsenbord te komen. Laptops hebben namelijk ingebouwde toetsenborden en zijn niet altijd makkelijk te vervagen. En dan beginnen we nog niet eens over toets letter vervanging. Één letter vervangen kan al gauw 10 euro kosten.

Bij Hostje vervangen wij toetsenborden snel en efficent. Het vervangen van een toetsenbord is per notebook verschillend en voor een prijs offerte moet er contact gelegd worden met ons.

Wat kost het vervangen van een toetsenbord?


Dit verschilt per laptop, de ene keer is het makkelijker te vervangenen dan kost het ons wat meer tijd.

De laptop gaat niet meer aan.


Laat de laptop uit staan. Haal de batterij er uit en neem met ons contact op. Door hem aan te gaan zetten, kun je veel meer schade krijgen. Vaak kunnen deze schades ook gerepareerd worden. Maar hoe langer je wacht hoe moeilijker het wordt.

Verzekering


Vaak is deze schade ook verzekerd via de inboedel verzekering. Neem contact op met je eigen verzekering en doe navraag of eigenschuld schade verzekerd is. Soms zit er een eigen risico aan vast. Maar vaak ook niet. En informeren kan nooit kwaad.

Brengen of verzenden?

Indien u akkoord gaat met de prijs in onze offerte kunt u op 2 manieren de laptop afleveren.
U kunt hem brengen bij ons op kantoor of u kunt hem opsturen. Als u hem wilt afleveren bij ons op kantoor, dan is het voor ons het makkelijkste als u even van te voren belt voor een afspraak, wanneer u de laptop wilt afleveren. Vaak kunt u meteen terecht.

Als u hem op wilt opsturen, dan moet u de e-mail, die u van ons hebt gehad met de prijsopgave, bij u laptop stoppen (inc uw adres gegevens en telefoonnummer). Wij adviseren om de laptop verzekerd naar ons toe te sturen via TNT.

Wat is ongeveer de reparatietijd?

Wanneer de notebook/laptop bij ons op de werkbank is, zullen wij de benodigde onderdelen bestellen.
Wanneer alle spullen, op die nodig zijn voor de reparatie, op voorraad hebben (vaak de volgende werkdag) kunnen wij de reparatie starten. Wanneer wij klaar zijn met de reparatie en u heeft de betaling voldaan, zullen wij de laptop verzekerd terug sturen of u kunt het bij ons weer ophalen. Betalingen kunnen gedaan worden via Ideal, Pin of overschrijving.

Mocht er bij ons uit komen, dat wij de laptop alsnog niet kunnen repareren, dan betaald u natuurlijk geen reparatiekosten.Tags overzicht:

Heeft u een virus?
LCD scherm gebroken Adapter nodig Computer onderhoud nodig? Pc of Laptop traag Problemen pc
Wie is hostje
Online backup

Computerwinkel met Computerhulp:


Een computer of laptop gaat altijd stuk op het moment dat het u niet uitkomt. U vreest al snel voor uw bestanden. Vervelend!
Vaak wordt geprobeerd om de storing zelf te verhelpen of u vraagt uw buurman bijvoorbeeld. Soms met alle nare gevolgen van dien! Uw computer of laptop is helemaal niet meer bruikbaar of belangrijke informatie (denk ook aan uw foto’s!) zijn onvindbaar of overschreven. Het is daarom ook raadzaam om voor reparaties altijd en zo snel mogelijk naar een gespecialiseerd computer reparatiebedrijf te gaan om er een computer monteur er na te laten kijken.


Hostje staan bekend om onze duidelijke Jip en Janneke uitleg, de open en eerlijkheid, en snelle service. Bij ons ben je niet weken je laptop kwijt. Eerder dagen of enkele uren.
Ons doel is om er voor te zorgen dat u ons zult raden bij uw vrienden en familie. Want mond op mond reclame is de beste reclame die je maar kan hebben.

U bent van harte welkom in onze winkel voor een lekker bakje koffie!