Hostje.nl Uw computerspecialist

LET OP!! Wij zijn verhuist naar De Ring 34 in Vught
We zijn nu (op zondag) gesloten, Morgen kunt u ons weer bereiken per telefoon. We zijn nu wel per e-mail te bereiken

Menu
Index > Reparatie > Data herstellen

Data Recovery

Heb je per ongeluk je laptop laten vallen en nu is je hardeschijf kapot? Of ineens doet je hardeschijf helemaal niks meer? Je backupschijf aangesloten, maar nu krijg je geen gegevens meer? Alleen een tikkend geluid? Of je hebt de hardeschijf of USB-stick gewist? Geen nood in 95% van de gevallen kunnen wij je helpen.
 

Er zijn 2 reparatie mogelijkheden

 

Software matige recovery

Software matige recovery is het terughalen van bestanden van kapotte of beschadigde opslagmedia. Een diagnose wijst bijvoorbeeld uit dat een logische recovery mogelijk is. Bij een software schade is de software op een harddisk ontregeld geraakt. Een systeemcrash, of een virusaanval zijn goede voorbeelden hiervan. Ook het per ongeluk verwijderen van bestanden valt hieronder.

Ongeacht de volume aan bestanden rekenen wij een vast bedrag voor het terughalen van data.

Doe een prijs aanvraag:

want informeren kost niets.
Naam:

Email:

Telefoon:

Merk + Model/type:

Bericht:


Type de code over:

Niet goed te lezen? Klik hier

Lukt het ons niet om de gewenste bestanden terug te halen? Dan betaalt u alleen voor de diagnose.

Kosten software matige recovery

Diagnose/onderzoekskosten € 50,00
Herstellen USB stick € 85,00
Herstellen Hardeschijf/SSD € 135,00

Hardware matige recovery

Bij een fysieke schade (ontstaan door bijvoorbeeld het omvallen van een bekertje koffie, stofdeeltjes of magnetische velden) zullen één of meerdere onderdelen van de harddisk niet meer functioneren. Computergebruikers zien dan vaak vreemde termen op hun beeldscherm verschijnen. 

Fysieke schade kan enkel opgelost worden door de harde schijf fysiek te laten recoveren. Als de diagnose uitwijst dat de harde schijf fysiek gerecoverd moet worden dan kan dat ook bij ons.
Wij sturen de harde schijf in een speciaal geprepareerde verpakking op naar een speciaal laboratorium. Daar wordt de schijf door specialisten ontmanteld en met specialistische apparatuur klaar gemaakt om te kunnen uitlezen. Zodra bekend is welke bestanden kunnen worden gered dan sturen ze ons een screenshot van de te redden data.
Ook hier geldt: no cure no pay voor de recovery. Lukt het ons niet om de gewenste bestanden terug te halen? Dan betaalt u alleen voor de diagnose.

(C) Hostje.nl | De Ring 34 5261LM Vught | Bel 073-8500538 | 2003 - 2015

Facebook like ons Twitter Volg ons Google Volg onsHostje.nl uw computer specialist Hostje.nl uw pc specialist Hostje.nl problemen met uw laptop Hostje adapter nodig Hostje uw specialist in vught boxtel den bosch haaren hostje is uw computerwinkel in vught hostje pc maken is ons vak