Hostje.nl computerwinkel 2017

We zijn nu (op zondag) gesloten, Morgen kunt u ons weer bereiken per telefoon. We zijn nu wel per e-mail te bereiken
Hostje.nl werkt met bezoek op afspraak. U kun online een afspraak maken klik hier.

Index > Reparatie > Hardeschijf reparartie

Data Recovery

Heb je per ongeluk je laptop laten vallen en nu is je hardeschijf kapot? Of ineens doet je hardeschijf helemaal niks meer? Je backupschijf aangesloten, maar nu krijg je geen gegevens meer? Alleen een tikkend geluid? Of je hebt de hardeschijf of USB-stick gewist? Geen nood in 95% van de gevallen kunnen wij je helpen.
Bij ons kun je terecht met USB sticks, externe hardeschijven of schijven die in computers/laptops zitten. Je kan ze persoonlijk brengen of opsturen. Wij maken vooraf een prijs wat er betaald moet worden als we een succesvolle reparatie hebben uitgevoerd.

Maak online een afspraak

Externe hardeschijf kapot

Er zijn 3 reparatie mogelijkheden

Software matige recovery

Software matige recovery is het terughalen van bestanden van kapotte of beschadigde opslagmedia. Een diagnose wijst bijvoorbeeld uit dat een logische recovery mogelijk is. Bij een software schade is de software op een harddisk ontregeld geraakt. Een systeemcrash, of een virusaanval zijn goede voorbeelden hiervan. Ook het per ongeluk verwijderen van bestanden valt hieronder.

Ongeacht de volume aan bestanden rekenen wij een vast bedrag voor het terughalen van data.

Hardware recovery (mainboard reparatie)

Wij kunnen zelf op componenten nivo de hardeschijf repareren. Mocht het defect zich op het moederbord bevinden, dan kunnen wij dit in huis maken. Dit scheeld veel in de reparatie prijs. De meeste reparatuurs moeten deze hardeschijven opsyuren naar gespecialiseerde bedrijven. Over deze reparaties hanteren wij vaste prijzen.

Hardware matige recovery

Bij een fysieke schade (ontstaan door bijvoorbeeld het omvallen van een bekertje koffie, stofdeeltjes of magnetische velden) zullen één of meerdere onderdelen van de harddisk niet meer functioneren. Computergebruikers zien dan vaak vreemde termen op hun beeldscherm verschijnen. 

Fysieke schade kan enkel opgelost worden door de harde schijf fysiek te laten recoveren. Als de diagnose uitwijst dat de harde schijf fysiek gerecoverd moet worden dan kan dat ook bij ons.
Wij sturen de harde schijf in een speciaal geprepareerde verpakking op naar een speciaal laboratorium. Daar wordt de schijf door specialisten ontmanteld en met specialistische apparatuur klaar gemaakt om te kunnen uitlezen. Zodra bekend is welke bestanden kunnen worden gered dan sturen ze ons een screenshot van de te redden data.
Ook hier geldt: no cure no pay voor de recovery. Lukt het ons niet om de gewenste bestanden terug te halen? Dan betaalt u alleen voor de diagnose.

Onderzoekskosten

Mocht er na onderzoek besloten worden door u om af te zien van een reparatie, dan zijn hier onderzoekskosten aan verbonden

Doe een prijs aanvraag:

Stuur ons een email op; support@hostje.nl

Geef ons de volgende gegevens door:
- Je Naam + Adres + Telefoonnummer
- Merk van het apparaat
- Type/model nummer
- Wat is er gebeurd
- Wat is er nu aan de hand

Er wordt door ons een ticket aangemaakt, hierin geven wij een prijsopgave wat het zal gaan kosten.
Indien je akkoord bent, kun je een afspraak maken om het apparaat langs te brengen.
Het is ook mogelijk om een apparaat naar ons te versturen. Gebruik dan ons bezoek adres als verzend adres en het ticketnummer als referentie.

Maak een afspraak voor in de winkel.

Om tot een goede offerte te komen, is het beste om langs te komen in de winkel, dan kunnen we je van het beste advies voorzien. Kies hieronder een tijdstip wat je het beste uit komt om langs te komen en boek de afspraak meteen.
Klik eerst de dag aan, welke je het beste uit komt, daarna klikt u op het tijdstip en vult je de persoonlijke gegevens in en de afspraak is gemaakt.

Onze reviews:

Wat zeggen andere klanten:

Heb je problemen met je PC en alles al geprobeerd? Bij Hostje ben je aan het goede adres. Je computer blijft achter in vertrouwde handen en je probleem wordt zo snel mogelijk opgelost. Hier ben je geen nummer met de zoveelste domme vraag, maar een goede klant.

Brigitte Heeg | vertrouwen, goede prijs kwaliteit verhouding, dichtbij, duidelijk toegankelijk


Ik heb al meerdere keren een computer laten repareren bij Hostje. Prima geholpen. Deskundig en niet duur. Je krijgt een goed en eerlijk advies.

Rini van den Boer | Prima service


Kom er al jaren. Als er een probleem is wordt ik snel geholpen. Krijg goede service! En redelijke prijs, die v.t.v. wordt gemeld, indien mogelijk.

Helma Lubbinge | Anderen mogen ook profiteren van deze snelle hulp, goede service en redelijke prijs.


Lees hier meer onafhankelijkere reviews.
Tags overzicht:

Heeft u een virus?
LCD scherm gebroken Adapter nodig Computer onderhoud nodig? Pc of Laptop traag Problemen pc
Wie is hostje
Online backup

Computerwinkel met Computerhulp:


Een computer of laptop gaat altijd stuk op het moment dat het u niet uitkomt. U vreest al snel voor uw bestanden. Vervelend!
Vaak wordt geprobeerd om de storing zelf te verhelpen of u vraagt uw buurman bijvoorbeeld. Soms met alle nare gevolgen van dien! Uw computer of laptop is helemaal niet meer bruikbaar of belangrijke informatie (denk ook aan uw foto’s!) zijn onvindbaar of overschreven. Het is daarom ook raadzaam om voor reparaties altijd en zo snel mogelijk naar een gespecialiseerd computer reparatiebedrijf te gaan om er een computer monteur er na te laten kijken.


Hostje staan bekend om onze duidelijke Jip en Janneke uitleg, de open en eerlijkheid, en snelle service. Bij ons ben je niet weken je laptop kwijt. Eerder dagen of enkele uren.
Ons doel is om er voor te zorgen dat u ons zult raden bij uw vrienden en familie. Want mond op mond reclame is de beste reclame die je maar kan hebben.

U bent van harte welkom in onze winkel voor een lekker bakje koffie!