Hostje.nl computerwinkel 2017

We zijn nu geopend (tot 18.00 alleen op afspraak). & telefonisch bereikbaar op nummer 073-8500538
Hostje.nl werkt met bezoek op afspraak. U kun online (klik hier) een afspraak maken.
Check hier ook onze Corona maatregelen.

Index > Reparatie > Hardeschijf reparartie

Data Recovery

Heb je per ongeluk je laptop laten vallen en nu is je hardeschijf kapot? Of ineens doet je hardeschijf helemaal niks meer? Je backupschijf aangesloten, maar nu krijg je geen gegevens meer? Alleen een tikkend geluid? Of je hebt de hardeschijf of USB-stick gewist? Geen nood in 95% van de gevallen kunnen wij je helpen.
Bij ons kun je terecht met USB sticks, externe hardeschijven of schijven die in computers/laptops zitten. Je kan ze persoonlijk brengen of opsturen. Wij maken vooraf een prijs wat er betaald moet worden als we een succesvolle reparatie hebben uitgevoerd.

Maak online een afspraak

Externe hardeschijf kapot

Er zijn 3 reparatie mogelijkheden

Software matige recovery

Software matige recovery is het terughalen van bestanden van kapotte of beschadigde opslagmedia. Een diagnose wijst bijvoorbeeld uit dat een logische recovery mogelijk is. Bij een software schade is de software op een harddisk ontregeld geraakt. Een systeemcrash, of een virusaanval zijn goede voorbeelden hiervan. Ook het per ongeluk verwijderen van bestanden valt hieronder.

Ongeacht de volume aan bestanden rekenen wij een vast bedrag voor het terughalen van data.

Prijzen

Hardeschijf recovery € 145,-
USB recovery € 65,-
SSD recovery € 145,-
Spoed service + € 45,- *

Hardware recovery (mainboard reparatie)

Wij kunnen zelf op componenten nivo de hardeschijf repareren. Mocht het defect zich op het moederbord bevinden, dan kunnen wij dit in huis maken. Dit scheeld veel in de reparatie prijs. De meeste reparatuurs moeten deze hardeschijven opsyuren naar gespecialiseerde bedrijven. Over deze reparaties hanteren wij vaste prijzen.

Prijzen

Hardeschijf recovery € 300,-
USB recovery € 150,-
Spoed service + € 55,- *

Hardware matige recovery

Bij een fysieke schade (ontstaan door bijvoorbeeld het omvallen van een bekertje koffie, stofdeeltjes of magnetische velden) zullen één of meerdere onderdelen van de harddisk niet meer functioneren. Computergebruikers zien dan vaak vreemde termen op hun beeldscherm verschijnen. 

Fysieke schade kan enkel opgelost worden door de harde schijf fysiek te laten recoveren. Als de diagnose uitwijst dat de harde schijf fysiek gerecoverd moet worden dan kan dat ook bij ons.
Wij sturen de harde schijf in een speciaal geprepareerde verpakking op naar een speciaal laboratorium. Daar wordt de schijf door specialisten ontmanteld en met specialistische apparatuur klaar gemaakt om te kunnen uitlezen. Zodra bekend is welke bestanden kunnen worden gered dan sturen ze ons een screenshot van de te redden data.
Ook hier geldt: no cure no pay voor de recovery. Lukt het ons niet om de gewenste bestanden terug te halen? Dan betaalt u alleen voor de diagnose.

Prijzen

Hardeschijf recovery € 1000,-
Spoed service mogelijk in overleg. *

Onderzoekskosten

Mocht er na onderzoek besloten worden door u om af te zien van een reparatie, dan zijn hier € 45,- euro onderzoekskosten aan verbonden

* We beginnen indien de mogelijkheid met voorrang uw reparatie.

Doe een prijs aanvraag:

We zullen u dan zo snel mogelijk, zonder enige verplichting een juiste prijs geven wat een reparatie bij ons zou gaan kosten.

Naam:

Email:

Telefoon:

Laptop Merk + Model/type:

Bericht:


Type de code over:

Niet goed te lezen? Klik hier

Lukt het ons niet om de gewenste bestanden terug te halen? Dan betaalt u alleen voor de diagnose.

Maak een afspraak voor in de winkel.

Om tot een goede offerte te komen, is het beste om langs te komen in de winkel, dan kunnen we je van het beste advies voorzien. Kies hieronder een tijdstip wat je het beste uit komt om langs te komen en boek de afspraak meteen.
Klik eerst de dag aan, welke je het beste uit komt, daarna klikt u op het tijdstip en vult je de persoonlijke gegevens in en de afspraak is gemaakt.

Onze reviews:


Parse error: syntax error, unexpected '*', expecting end of file in /home/hostje/domains/hostje.nl/public_html/reviewmeter_reviewmeter.php on line 2