Hostje.nl computerwinkel 2017

We zijn nu geopend & telefonisch bereikbaar op nummer 073-8500538 of via Whatsapp
Hostje.nl werkt met bezoek op afspraak. U kun online (klik hier) een afspraak maken.
We zijn ook via Whatsapp te bereiken, hier kun je makkelijk al je vragen stellen (klik hier).

Index > Nieuws > Heeft een computer onderhoud nodig?

Heeft een computer onderhoud nodig?

Een pc of notebook heeft haar onderhoud nodig.
Eén keer per jaar is wenselijk, dit hangt af van het gebruik.
Preventief onderhoud zorgt voor een stabieler, sneller werkend systeem met minder kans op storingen.

Denkt u bij onderhoud aan de optimalisatie van de opstartsnelheid, het verwijderen van overbodige programma’s en controle op virussen.
Ook is het stofvrij houden/maken van uw pc of laptop erg belangrijk.

flink wat stof in een computer
Een computer van binnen kan vol met stof zitten

via een ventilator wordt er lucht naar het koelblok (meestal van aluminium en/of koper met heatpipes) gestuurd, dat met koelpasta aan de processor (CPU) en grafische processor (GPU) is gekoppeld. Wanneer dit niet goed gekoeld wordt zorgt dat ervoor dat uw computer niet optimaal kan presteren, snelheid verliest en In het ergste geval wordt uw hardware beschadigd en met hieraan verbonden hoge kosten.

Problemen doen zich vaak voor met virussen en ondeskundig internet gebruik, het is belangrijk om een anti virus programma op uw computer te hebben.

Daarom is ons advies om 1x per jaar een APK Controle voor uw laptop of computer te laten doen. Neem vandaag nog contact met ons op


Tags overzicht:

Heeft u een virus?
LCD scherm gebroken Adapter nodig Computer onderhoud nodig? Pc of Laptop traag Problemen pc
Wie is hostje
Online backup

Computerwinkel met Computerhulp:


Een computer of laptop gaat altijd stuk op het moment dat het u niet uitkomt. U vreest al snel voor uw bestanden. Vervelend!
Vaak wordt geprobeerd om de storing zelf te verhelpen of u vraagt uw buurman bijvoorbeeld. Soms met alle nare gevolgen van dien! Uw computer of laptop is helemaal niet meer bruikbaar of belangrijke informatie (denk ook aan uw foto’s!) zijn onvindbaar of overschreven. Het is daarom ook raadzaam om voor reparaties altijd en zo snel mogelijk naar een gespecialiseerd computer reparatiebedrijf te gaan om er een computer monteur er na te laten kijken.


Hostje staan bekend om onze duidelijke Jip en Janneke uitleg, de open en eerlijkheid, en snelle service. Bij ons ben je niet weken je laptop kwijt. Eerder dagen of enkele uren.
Ons doel is om er voor te zorgen dat u ons zult raden bij uw vrienden en familie. Want mond op mond reclame is de beste reclame die je maar kan hebben.

U bent van harte welkom in onze winkel voor een lekker bakje koffie!