Hostje.nl computerwinkel 2017

We zijn nu geopend & telefonisch bereikbaar op nummer 073-8500538 of via Whatsapp
Hostje.nl werkt met bezoek op afspraak. U kun online (klik hier) een afspraak maken.
We zijn ook via Whatsapp te bereiken, hier kun je makkelijk al je vragen stellen (klik hier).

Index > Nieuws > Ondersteuning stopt voor Windows 7

Ondersteuning stopt voor Windows 7

Vanaf 14-01-2020 stopt Microsoft met de support voor het 10 jaar oude Windows 7.

Dat betekent dat u vanaf 14-01-2020 geen updates meer voor dit systeem van Microsoft ontvangt - ook geen beveiligingsupdates.

Het stoppen van de support - en de updates - kan gevolgen hebben voor de beveiliging van uw bedrijf hebben of in de prive situatie.
Het moderniseren naar de nieuwste versies vraagt om een goede planning, zorgvuldige voorbereiding en goede ondersteuning.

Tien jaar geleden was Windows 7 een modern operating systeem. Sinds die tijd is de werkomgeving enorm veranderd: met moderne ultra notebooks en touch apparaten, de trend van home - office en werken in teams die overal ook samen kunnen werken. Daar heeft Windows 7 zijn grens bereikt. Daarom zijn er vanaf januari geen updates meer.

Richt u daarom op de toekomst: stap nu over naar Windows 10 Pro en profiteer van de nieuwste functies die het werken productiever, efficienter en mobieler maken.

Bel ons op nummer: 073-8500538 voor meer informatie

 

 
Tags overzicht:

Heeft u een virus?
LCD scherm gebroken Adapter nodig Computer onderhoud nodig? Pc of Laptop traag Problemen pc
Wie is hostje
Online backup

Computerwinkel met Computerhulp:


Een computer of laptop gaat altijd stuk op het moment dat het u niet uitkomt. U vreest al snel voor uw bestanden. Vervelend!
Vaak wordt geprobeerd om de storing zelf te verhelpen of u vraagt uw buurman bijvoorbeeld. Soms met alle nare gevolgen van dien! Uw computer of laptop is helemaal niet meer bruikbaar of belangrijke informatie (denk ook aan uw foto’s!) zijn onvindbaar of overschreven. Het is daarom ook raadzaam om voor reparaties altijd en zo snel mogelijk naar een gespecialiseerd computer reparatiebedrijf te gaan om er een computer monteur er na te laten kijken.


Hostje staan bekend om onze duidelijke Jip en Janneke uitleg, de open en eerlijkheid, en snelle service. Bij ons ben je niet weken je laptop kwijt. Eerder dagen of enkele uren.
Ons doel is om er voor te zorgen dat u ons zult raden bij uw vrienden en familie. Want mond op mond reclame is de beste reclame die je maar kan hebben.

U bent van harte welkom in onze winkel voor een lekker bakje koffie!