Hostje.nl computerwinkel 2017

Exusses, We hebben vandaag een dagje vrij. Donderdag 11-07-2024 zijn we er weer.
Een afspraken maak je alvast gemakkelijk via ons online afspraken systeem.
Dringende vragen kan via whatsapp (klik hier), maar er worden extra kosten berekend.

Index > Reparatie > Keurmeester

Computer Keurmeester wat is dat nu eigenlijk?

Waarom moet je nu kiezen voor ons en niet voor een ander bedrijf?

Steeds vaker komen er nieuwe oplossingen en keurmerken in de computer wereld. Wat is nu het juiste en het beste?!? Tegenwoordig lijkt iedereen een "computer expert" te zijn.
Er zijn mensen die aan huis komen, studenten die ineens alles van computers af weten en er zijn computer keurmeesters en dan heb je nog al die keurmerken.

Wat zijn nu de voordelen en de nadelen?

Bedrijven die aan huis komen.

De mensen/bedrijven die aan huis komen, zijn vaak een stuk duurder uit, dan waar je de computer naar toe moet brengen. Dit komt omdat deze bedrijven, maar 1 klant

te gelijk kunnen doen. Het is vaak onmogelijk om er meteen terecht te kunnen, omdat ze door de regio aan het werk zijn. En reparaties kunnen langer duren, omdat ze niet al het juiste software en hardware bij de hand hebben.

In de periode dat wij dit nog deden, was het natuurlijk altijd super gezellig bij de klant, omdat het vaak wachten op de computer is, veel koffie gekregen. Maar bij dit soort diensten aan huis is het uurtje factuurtje en doordat je vaak moet wachten, wordt dit heel snel erg duur.

Vergeet daarbij de voorrijkosten niet.

Studenten

Studenten lijken goedkoop, want wat hebben deze nu voor kosten? Ook hier geldt het zelfde als voor bedrijven die aan huis komen.

De extra nadelen zijn, dat je mogelijk steeds met een andere student te maken krijgt, de student denkt dat hij er verstand van te zeggen en ondertussen raakt u steeds verder in de problemen.

Als we naar onze klantenkring kijken, komen hier veel studenten zelf om hulp vragen of ouders die studenten hebben waar de computer echt een puinhoop van is geworden.

Studenten doen dit als bij-baantje en zijn hier dagelijks niet mee bezig, waardoor ze een stukje ervaring en inzicht missen.

Keurmeesters

Bedrijven die computers nakijken kunnen snel keurmeesters genoemd worden.

keurmeester

  1. naamw.

[beroep] iemand belast met het uitvoeren van keuringen

In de computerwereld wordt dit snel een APK keuring genoemd en iemand die dat uitvoert, noem je dan snel een keurmeester. De keuringen lopen erg uit een, vooral de tijd dat er aan gewerkt wordt is erg belangrijk.
Het is ook mogelijk om voor dit soort activiteiten een keurmerk te behalen, maar of je dan wel zo zeker van je zaak moet zijn. Je computer kan dan in 1 uurtje "gekeurd" worden.

Als we kijken naar onze eigen ervaringen, dan is het vaak onmogelijk om in 1 uurtje een computer na te kijken. Om zeker te weten dat een computer in orde is, zal bijv. de virusscanner heel de computer door moeten lichten en zoiets duurt al snel 2 uurtjes.
Dan zijn er nog de achterstallige updates van Windows of de programma's wat ook al vaak meerdere uren in beslag neemt.

Gemiddeld zal een goede duidelijke en veilige keuring snel 1 a 2 werkdagen in beslag nemen.
De opleiding van keurmeesters duurt ongeveer 4 uurtjes, daarna betalen ze eigenlijk letterlijk voor de marketing om een keurmeester logo te mogen dragen.
In 4 uur tijd heb je niet ineens verstand van computers. Dit kost gewoon veel tijd en ervaring om het onder de knie te krijgen en zelfs de ervaren computer specialist kan niet in 1 uurtje de computer 100% veilig mee geven.

Je krijgt ook nog de garantie dat je de keuring kan overleggen als bewijs dat je computer tip top in orde is, maar kan zoiets wel afgegeven worden?

Onze mening is dat dit onmogelijk is, we gaan er natuurlijk van uit dat de klant geen kwaad opzet in het spel doet, maar wie heeft nu niet een keer te veel op ja geklikt en kreeg ineens veel reclame popup's of ongewenste programma's in beeld, waar je niet om vroeg.

Virusscanners die er ineens op onverklaarbare wijze er mee stoppen of Windows updates die door een foutmelding maar niet willen installeren.

Een beveiliging is zo sterk als de zwakste schakel, en vaak is dit de gebruiker. Elke keuring is een tot aan de deur garantie in een half jaar computer/internet tijd staat u bloot aan vele gevaren.

Het belangrijkste is om zelf ze goed mogelijk op te letten en te lezen waarvoor je op ja of nee klikt en mocht je twijfelen, kun je beter een keer te veel bellen of het wel goed is.

Het advies is wel om 1x per jaar je computer na te laten kijken door iemand die er verstand van heeft, zo iemand ziet net iets beter of de virusscanner wel zijn werk doet en of de updates wel binnen komen.

De grote bedrijven

Hier ben je gewoon een nummertje. De reparatie gebeurd meestal achter een gordijn en de reparatie duurt vaak erg lang. Ook zal de oplossing opnieuw installeren een van de meeste uitkomst zijn, waardoor je als klant niet altijd geholpen bent, terwijl de oplossing soms erg simpel is, maar deze bedrijven hebben deadlines en kiezen vaak de makkelijkere manier, waardoor ze de probleem oplossings gericht ervaring missen.

Waarom kiezen voor ons?

We noemen ons geen keurmeester, want wij doen meer dan alleen keuren. We spreken gewoon in Jip en Janneke taal. We zitten op 1 locatie waar we meerdere klanten tegelijk kunnen helpen waardoor we betere prijzen kunnen geven. Geen voorrijkosten, je kunt immers naar ons toe, wanneer het jouw uit komt. Dus ook geen wachten op de specialist. Elke werkdag aanwezig en vaak kun je meteen langs komen, we houden bij wat voor werkzaamheden we in het verleden gedaan hebben.

We hebben al meer dan 8 jaar ervaring en we zien bijna alle klanten jaarlijks terug komen voor een APK controle, omdat ze gewoon weten dat dit goed is.

Ons doel is je met een goed gevoel weer naar huis te sturen en als iemand anders met computer problemen zit je ons door gaat vertellen, want de beste reclame is mond op mond reclame!Tags overzicht:

Heeft u een virus?
LCD scherm gebroken Adapter nodig Computer onderhoud nodig? Pc of Laptop traag Problemen pc
Wie is hostje
Online backup

Computerwinkel met Computerhulp:


Een computer of laptop gaat altijd stuk op het moment dat het u niet uitkomt. U vreest al snel voor uw bestanden. Vervelend!
Vaak wordt geprobeerd om de storing zelf te verhelpen of u vraagt uw buurman bijvoorbeeld. Soms met alle nare gevolgen van dien! Uw computer of laptop is helemaal niet meer bruikbaar of belangrijke informatie (denk ook aan uw foto’s!) zijn onvindbaar of overschreven. Het is daarom ook raadzaam om voor reparaties altijd en zo snel mogelijk naar een gespecialiseerd computer reparatiebedrijf te gaan om er een computer monteur er na te laten kijken.


Hostje staan bekend om onze duidelijke Jip en Janneke uitleg, de open en eerlijkheid, en snelle service. Bij ons ben je niet weken je laptop kwijt. Eerder dagen of enkele uren.
Ons doel is om er voor te zorgen dat u ons zult raden bij uw vrienden en familie. Want mond op mond reclame is de beste reclame die je maar kan hebben.

U bent van harte welkom in onze winkel voor een lekker bakje koffie!