Hostje.nl computerwinkel 2017

We zijn nu geopend & telefonisch bereikbaar op nummer 073-8500538 of via Whatsapp
Hostje.nl werkt met bezoek op afspraak. U kun online (klik hier) een afspraak maken.
We zijn ook via Whatsapp te bereiken, hier kun je makkelijk al je vragen stellen (klik hier).

Index > Nieuws > Woont u in de Vught en u zit in de bijstand met schoolgaande kinderen? Dan kun u via de gemeente een PC uitzoeken.

Woont u in de Vught en u zit in de bijstand met schoolgaande kinderen? Dan kun u via de gemeente een PC uitzoeken.

Inwoners van Vught met een laag inkomen kunnen een beroep doen op de gemeente voor een aantal (inkomensondersteunende) voorzieningen. Zo is er een financiŽle bijdrage voor de aanschaf van een computer voor uw schoolgaande kind.


Bron: Vught.nl


Doelgroep

De ouder(s) met een inkomen tot 120% van de voor hen geldende bijstandsnorm met, tot hun huishouden behorende, schoolgaande kinderen in de leeftijd van 10 tot en met 17 jaar op basisonderwijs/voortgezet onderwijs/ middelbaar beroepsonderwijs en in leerwerktrajecten voor 16 en 17 jarigen.

De regeling is specifiek bedoeld voor ouders met schoolgaande kinderen in de leeftijd van 10 tot en met 17 jaar, die tot hun huishouden behoren. Gekozen is om al voor leerlingen van de laatste groepen van de basisschool een voorziening te maken. Naast basisschool kan sprake zijn van voortgezet onderwijs/ middelbaar beroepsonderwijs en leerwerktrajecten voor 16- en 17 jarigen.


Hoogte bedrag, voorzieningsperiode en soort computer

Het te verstrekken bedrag voor de aanschaf van een computer bedraagt maximaal Ä 750,-. Per huishouden wordt maximaal 1 keer in een periode van 5 jaar genoemd bedrag verstrekt voor de aanschaf van een computer. De computer is na aanschaf eigendom van cliŽnt. De aanschaf van een laptop of spelcomputer is niet toegestaan.

Bij de vaststelling van het bedrag van Ä 750,- is er rekening mee gehouden dat daarvoor een redelijke computer kan worden aangeschaft. De computer moet de scholier in staat stellen om de vereisten van de school te volgen. Burgemeester en wethouders vinden het belangrijk dat een desktop wordt aangeschaft en niet een laptop of spelcomputer. De reden hiervan is dat de computer nadrukkelijk is bedoeld voor thuisgebruik. Een laptop kan beschadigen of kwijtraken door het vervoer naar school. Op een spelcomputer kan vaak geen software worden gezet die nodig is voor huiswerktaken zoals tekstverwerking, opmaak van presentaties en dergelijke.

Per huishouden kan maximaal 1 computer worden aangeschaft ook al zijn er meerdere schoolgaande kinderen. De voorzieningsperiode op 5 jaar gesteld. De gemeente sluit aan op de normale levensduur van een computer. De computer is na aanschaf eigendom van cliŽnt.


Aanvragen

Wij kunnen u helpen met de aanvraag van een nieuwe computer welke geschikt is voor uw schoolgaande kind.
De gemeente Vught heeft een offerte nodig van ons en wanneer de gemeente akkoord gaat met de aanvraag en wij het geld hebben ontvangen van de gemeente, zullen wij de ge-offereerde computer leveren.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons of met de Gemeente Vught.
Meer informatie


Let op aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend en is puur ter informatie.


Laatst gewijzigd: 28-05-2012
Tags overzicht:

Heeft u een virus?
LCD scherm gebroken Adapter nodig Computer onderhoud nodig? Pc of Laptop traag Problemen pc
Wie is hostje
Online backup

Computerwinkel met Computerhulp:


Een computer of laptop gaat altijd stuk op het moment dat het u niet uitkomt. U vreest al snel voor uw bestanden. Vervelend!
Vaak wordt geprobeerd om de storing zelf te verhelpen of u vraagt uw buurman bijvoorbeeld. Soms met alle nare gevolgen van dien! Uw computer of laptop is helemaal niet meer bruikbaar of belangrijke informatie (denk ook aan uw fotoís!) zijn onvindbaar of overschreven. Het is daarom ook raadzaam om voor reparaties altijd en zo snel mogelijk naar een gespecialiseerd computer reparatiebedrijf te gaan om er een computer monteur er na te laten kijken.


Hostje staan bekend om onze duidelijke Jip en Janneke uitleg, de open en eerlijkheid, en snelle service. Bij ons ben je niet weken je laptop kwijt. Eerder dagen of enkele uren.
Ons doel is om er voor te zorgen dat u ons zult raden bij uw vrienden en familie. Want mond op mond reclame is de beste reclame die je maar kan hebben.

U bent van harte welkom in onze winkel voor een lekker bakje koffie!