Hostje.nl computerwinkel 2017

We zijn nu (op zondag) gesloten, Morgen kunt u ons weer bereiken per telefoon. We zijn nu wel per e-mail te bereiken
Hostje.nl werkt met bezoek op afspraak. U kun online een afspraak maken klik hier.

Index > Nieuws > Onze Corona maatregelen

Onze Corona maatregelen

Via deze pagina houden we je op de hoogte wat onze maatregelen in onze winkel zijn:

Laatste pagina update: 14-10-2020

Graag willen we je het volgende kenbaar maken:

  • 1) Kom alleen op bezoek met een afspraak.
  • 2) Blijf thuis bij klachten als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Annuleer dan uw afspraak of verzet deze.
  • 3) Kom niet eerder dan de opgegeven tijd (wacht dan even buiten). En niet later dan 15 minuten ivm andere afspraken. Neem telefonisch contact op mocht het niet haalbaar zijn.
  • 4) Als u niet kunt komen, wijzig of annuleer dan uiterlijk 24 uur van tevoren uw afspraak. Zo kunnen we iedereen sneller helpen. Als u zonder annulering niet verschijnt op uw afspraak kunnen er kosten in rekening worden gebracht.
  • 5) Graag een mondkapje dragen, dit doen wij ook.
  • 6) Kom zoveel mogelijk alleen.
  • 7) Verder gelden de RIVM richtlijnen.Tags overzicht:

Heeft u een virus?
LCD scherm gebroken Adapter nodig Computer onderhoud nodig? Pc of Laptop traag Problemen pc
Wie is hostje
Online backup

Computerwinkel met Computerhulp:


Een computer of laptop gaat altijd stuk op het moment dat het u niet uitkomt. U vreest al snel voor uw bestanden. Vervelend!
Vaak wordt geprobeerd om de storing zelf te verhelpen of u vraagt uw buurman bijvoorbeeld. Soms met alle nare gevolgen van dien! Uw computer of laptop is helemaal niet meer bruikbaar of belangrijke informatie (denk ook aan uw foto’s!) zijn onvindbaar of overschreven. Het is daarom ook raadzaam om voor reparaties altijd en zo snel mogelijk naar een gespecialiseerd computer reparatiebedrijf te gaan om er een computer monteur er na te laten kijken.


Hostje staan bekend om onze duidelijke Jip en Janneke uitleg, de open en eerlijkheid, en snelle service. Bij ons ben je niet weken je laptop kwijt. Eerder dagen of enkele uren.
Ons doel is om er voor te zorgen dat u ons zult raden bij uw vrienden en familie. Want mond op mond reclame is de beste reclame die je maar kan hebben.

U bent van harte welkom in onze winkel voor een lekker bakje koffie!