Hostje.nl computerwinkel 2017

We zijn nu (op zondag) gesloten, Morgen kunt u ons weer bereiken per telefoon. We zijn nu wel per e-mail te bereiken
Hostje.nl werkt met bezoek op afspraak. U kun online een afspraak maken klik hier.

Index > Reparatie > DC jack reparatie

Laptop dc power jack reparatie

Laad de laptop ineens niet meer op? En is uw woonplaats Rosmalen of in de buurt hiervan? En heb je problemen als je met de stroom adapter beweegt in de laptop of in een bepaalde stand moet zetten. Dan is de kans heel groot, dat je stroomaansluiting vervangen moet worden. Voor onze reparatie prijs kun je geen nieuwe kopen. Informeer gewoon even bij ons voor een juiste prijs.

DC jack defect.

  • - Alle merken laptops en notebooks.
  • - Zelf brengen of verzenden mogelijk.
  • - Snelle reparatie.
  • - 3 maanden garantie.
  • - Je krijgt natuurlijk eerst een prijs offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Stuur ons een email op; support@hostje.nl

Geef ons de volgende gegevens door:
- Je Naam + Adres + Telefoonnummer
- Merk van het apparaat
- Type/model nummer
- Wat is er gebeurd
- Wat is er nu aan de hand

Er wordt door ons een ticket aangemaakt, hierin geven wij een prijsopgave wat het zal gaan kosten.
Indien je akkoord bent, kun je een afspraak maken om het apparaat langs te brengen.
Het is ook mogelijk om een apparaat naar ons te versturen. Gebruik dan ons bezoek adres als verzend adres en het ticketnummer als referentie.

Onze reviews:

Wat zeggen andere klanten:

Heb je problemen met je PC en alles al geprobeerd? Bij Hostje ben je aan het goede adres. Je computer blijft achter in vertrouwde handen en je probleem wordt zo snel mogelijk opgelost. Hier ben je geen nummer met de zoveelste domme vraag, maar een goede klant.

Brigitte Heeg | vertrouwen, goede prijs kwaliteit verhouding, dichtbij, duidelijk toegankelijk


Ik heb al meerdere keren een computer laten repareren bij Hostje. Prima geholpen. Deskundig en niet duur. Je krijgt een goed en eerlijk advies.

Rini van den Boer | Prima service


Kom er al jaren. Als er een probleem is wordt ik snel geholpen. Krijg goede service! En redelijke prijs, die v.t.v. wordt gemeld, indien mogelijk.

Helma Lubbinge | Anderen mogen ook profiteren van deze snelle hulp, goede service en redelijke prijs.


Lees hier meer onafhankelijkere reviews.


Help, mijn laptop laad niet meer op, en nu?

Uw laptop laad alleen op als u de adapter er op een bepaalde manier indrukt en dat komt omdat een van de meest kwetsbare onderdelen van uw laptop de ingangspoort voor de stroomvoeding is, ofwel de DC jack. Je merkt het ook doordat de stroomplug van de laptop wiebelt of speling op zit. omdat je denkt, als hij maar oplaad, vind ik het prima. Maar als je hier niks aan doet, kan de schade veel meer worden dan alleen de adapter plug vervangen.

Wat kost het vervangen van een DC jack aansluiting?

Dit verschilt per laptop, de ene keer is het makkelijker te vervangen en is het een aansluiting los te vervangen en de andere keer moeten we het solderen.

Brengen of verzenden?

Indien u akkoord gaat met de prijs in onze offerte kunt u op 2 manieren de laptop afleveren.
U kunt hem brengen bij ons op kantoor of u kunt hem opsturen. Als u hem wilt afleveren bij ons op kantoor, dan is het voor ons het makkelijkste als u even van te voren belt voor een afspraak, wanneer u de laptop wilt afleveren. Vaak kunt u meteen terecht.

Als u hem op wilt opsturen, dan moet u de e-mail, die u van ons hebt gehad met de prijsopgave, bij u laptop stoppen (inc uw adres gegevens en telefoonnummer). Wij adviseren om de laptop verzekerd naar ons toe te sturen via TNT.

Wat is ongeveer de reparatietijd?

Wanneer de notebook/laptop bij ons op de werkbank is, zullen wij de benodigde onderdelen bestellen.
Wanneer alle spullen, op die nodig zijn voor de reparatie, op voorraad hebben (vaak de volgende werkdag) kunnen wij de reparatie starten. Wanneer wij klaar zijn met de reparatie en u heeft de betaling voldaan, zullen wij de laptop verzekerd terug sturen of u kunt het bij ons weer ophalen. Betalingen kunnen gedaan worden via Ideal, Pin of overschrijving.

Mocht er bij ons uit komen, dat wij de laptop alsnog niet kunnen repareren, dan betaald u natuurlijk geen reparatiekosten.

Onze regio waar we mensen kunnen helpen met kapotte voeding aansluiting ligt rond de woonplaatsen Vught, Den Bosch, Helvoirt, Haaren , Esch , Sint Michielsgestel, Schijndel , Rosmalen, Liempde, Boxtel, Cromvoirt


Tags overzicht:

Heeft u een virus?
LCD scherm gebroken Adapter nodig Computer onderhoud nodig? Pc of Laptop traag Problemen pc
Wie is hostje
Online backup

Computerwinkel met Computerhulp:


Een computer of laptop gaat altijd stuk op het moment dat het u niet uitkomt. U vreest al snel voor uw bestanden. Vervelend!
Vaak wordt geprobeerd om de storing zelf te verhelpen of u vraagt uw buurman bijvoorbeeld. Soms met alle nare gevolgen van dien! Uw computer of laptop is helemaal niet meer bruikbaar of belangrijke informatie (denk ook aan uw foto’s!) zijn onvindbaar of overschreven. Het is daarom ook raadzaam om voor reparaties altijd en zo snel mogelijk naar een gespecialiseerd computer reparatiebedrijf te gaan om er een computer monteur er na te laten kijken.


Hostje staan bekend om onze duidelijke Jip en Janneke uitleg, de open en eerlijkheid, en snelle service. Bij ons ben je niet weken je laptop kwijt. Eerder dagen of enkele uren.
Ons doel is om er voor te zorgen dat u ons zult raden bij uw vrienden en familie. Want mond op mond reclame is de beste reclame die je maar kan hebben.

U bent van harte welkom in onze winkel voor een lekker bakje koffie!