Hostje.nl computerwinkel 2017

Vandaag zijn we gesloten.
Afspraken maak je alvast gemakkelijk via ons online afspraken systeem.
Is het dringend? Je kunt ook een voicemail achter laten, een email of via whatsapp (het vaste telefoonnummer is een whatsappnummer) een berichtje te sturen.

Index > Reparatie > Trage computer of laptop?

Trage computer of laptop?

U kent het wel; net na aanschaf was uw computer een snelheidsduivel, maar inmiddels lijkt het vaak eerder alsof u een slak vooruit probeert te duwen.

Trage computer

Uiteraard is met de tijd enig snelheid verlies normaal bij pc's vanwege de toename van de hoeveelheid geinstalleerde software en dergelijke, maar soms lijkt het echt de spuigaten uit te lopen. Indien u regelmatig minutenlang wacht voor uw computer volledig is opgestart of u eindelijk het internet opkan, dan is het goed mogelijk dat er ook andere oorzaken spelen.

Spyware/malware en andere ongevraagd geinstalleerde software die informatie vergaart over een computergebruiker en deze doorstuurt naar een externe partij - is heden ten dage een groot probleem voor vrijwel iedereen. Deze programma's kunnen al gauw een groot deel van de systeem bronnen in beslag nemen, en daarmee de computer hopeloos traag maken.

Bel ons op 073-8500538 Of vul het contact formulier in

Informeer bij ons:

want informeren kost niets.

Naam:

Email:

Telefoon:

Merk + Model/type:

Bericht:


Type de code over:

Niet goed te lezen? Klik hier

 

Maak een afspraak voor in de winkel.

Om tot een goede offerte te komen, is het beste om langs te komen in de winkel, dan kunnen we je van het beste advies voorzien. Kies hieronder een tijdstip wat je het beste uit komt om langs te komen en boek de afspraak meteen.
Klik eerst de dag aan, welke je het beste uit komt, daarna klikt u op het tijdstip en vult je de persoonlijke gegevens in en de afspraak is gemaakt.

Onze reviews:


Parse error: syntax error, unexpected '*', expecting end of file in /home/hostje/domains/hostje.nl/public_html/reviewmeter_reviewmeter.php on line 2