Hostje.nl Uw computerspecialist

LET OP!! Wij zijn verhuist naar De Ring 34 in Vught
We zijn nu (op zondag) gesloten, Morgen kunt u ons weer bereiken per telefoon. We zijn nu wel per e-mail te bereiken

Menu
Index > Reparatie > Trage of slome computer

Trage computer of laptop?

U kent het wel; net na aanschaf was uw computer een snelheidsduivel, maar inmiddels lijkt het vaak eerder alsof u een slak vooruit probeert te duwen.

Uiteraard is met de tijd enig snelheid verlies normaal bij pcs vanwege de toename van de hoeveelheid geinstalleerde software en dergelijke, maar soms lijkt het echt de spuigaten uit te lopen. Indien u regelmatig minutenlang wacht voor uw computer volledig is opgestart of u eindelijk het internet opkan, dan is het goed mogelijk dat er ook andere oorzaken spelen.

Spyware/malware en andere ongevraagd geinstalleerde software die informatie vergaart over een computergebruiker en deze doorstuurt naar een externe partij - is heden ten dage een groot probleem voor vrijwel iedereen. Deze programmas kunnen al gauw een groot deel van de systeem bronnen in beslag nemen, en daarmee de computer hopeloos traag maken.

Wacht niet langer en bel ons op: 073-8500538 of vul het contact formulier in.

Informeer bij ons:

want informeren kost niets.

Naam:

Email:

Telefoon:

Merk + Model/type:

Bericht:


Type de code over:

Niet goed te lezen? Klik hier 

Wat zeggen andere klanten:

Heb je problemen met je PC en alles al geprobeerd? Bij Hostje ben je aan het goede adres. Je computer blijft achter in vertrouwde handen en je probleem wordt zo snel mogelijk opgelost. Hier ben je geen nummer met de zoveelste domme vraag, maar een goede klant.

 

Brigitte Heeg | vertrouwen, goede prijs kwaliteit verhouding, dichtbij, duidelijk toegankelijk

 

Ik heb al meerdere keren een computer laten repareren bij Hostje. Prima geholpen. Deskundig en niet duur. Je krijgt een goed en eerlijk advies.

 

Rini van den Boer | Prima service

 

Kom er al jaren. Als er een probleem is wordt ik snel geholpen. Krijg goede service! En redelijke prijs, die v.t.v. wordt gemeld, indien mogelijk.

 

Helma Lubbinge | Anderen mogen ook profiteren van deze snelle hulp, goede service en redelijke prijs.


Lees hier meer onafhankelijkere reviews.

 

Lukt het echt om mijn pc of notebook sneller te maken?

 

Dit verschilt per systeem. Soms is het iets software matig, maar het kan ook zo zijn, dat de computer hardware uitbreiding nodig heeft zoals werkgeheugen of er is gewoon iets mechanisch kapot
Het is van afstand heel moeilijk in te schatten wat dit zou kunnen zijn, maar op onze werkbank kunnen we samen kijken wat de beste oplossing is.

 

Wat is ongeveer de reparatietijd?

Wanneer de notebook/laptop bij ons op de werkbank is beginnen we vaak meteen met de controle, en per systeem doen we er gemiddeld 1 tot 2 werkdagen over.

 

(C) Hostje.nl | De Ring 34 5261LM Vught | Bel 073-8500538 | 2003 - 2015

Facebook like ons Twitter Volg ons Google Volg onsHostje.nl uw computer specialist Hostje.nl uw pc specialist Hostje.nl problemen met uw laptop Hostje adapter nodig Hostje uw specialist in vught boxtel den bosch haaren hostje is uw computerwinkel in vught hostje pc maken is ons vak