Hostje.nl computerwinkel 2017

Exusses, We hebben vandaag een dagje vrij. Donderdag 11-07-2024 zijn we er weer.
Een afspraken maak je alvast gemakkelijk via ons online afspraken systeem.
Dringende vragen kan via whatsapp (klik hier), maar er worden extra kosten berekend.

Index > Reparatie > Trage computer of laptop?

Trage computer of laptop?

U kent het wel; net na aanschaf was uw computer een snelheidsduivel, maar inmiddels lijkt het vaak eerder alsof u een slak vooruit probeert te duwen.

Trage computer

Uiteraard is met de tijd enig snelheid verlies normaal bij pc's vanwege de toename van de hoeveelheid geinstalleerde software en dergelijke, maar soms lijkt het echt de spuigaten uit te lopen. Indien u regelmatig minutenlang wacht voor uw computer volledig is opgestart of u eindelijk het internet opkan, dan is het goed mogelijk dat er ook andere oorzaken spelen.

Spyware/malware en andere ongevraagd geinstalleerde software die informatie vergaart over een computergebruiker en deze doorstuurt naar een externe partij - is heden ten dage een groot probleem voor vrijwel iedereen. Deze programma's kunnen al gauw een groot deel van de systeem bronnen in beslag nemen, en daarmee de computer hopeloos traag maken.

Bel ons op 073-8500538 Of vul het contact formulier in

Informeer bij ons:

want informeren kost niets.

Naam:

Email:

Telefoon:

Merk + Model/type:

Bericht:


Type de code over:

Niet goed te lezen? Klik hier

 

Maak een afspraak voor in de winkel.

Om tot een goede offerte te komen, is het beste om langs te komen in de winkel, dan kunnen we je van het beste advies voorzien. Kies hieronder een tijdstip wat je het beste uit komt om langs te komen en boek de afspraak meteen.
Klik eerst de dag aan, welke je het beste uit komt, daarna klikt u op het tijdstip en vult je de persoonlijke gegevens in en de afspraak is gemaakt.

Onze reviews:

Wat zeggen andere klanten:

Heb je problemen met je PC en alles al geprobeerd? Bij Hostje ben je aan het goede adres. Je computer blijft achter in vertrouwde handen en je probleem wordt zo snel mogelijk opgelost. Hier ben je geen nummer met de zoveelste domme vraag, maar een goede klant.

Brigitte Heeg | vertrouwen, goede prijs kwaliteit verhouding, dichtbij, duidelijk toegankelijk


Ik heb al meerdere keren een computer laten repareren bij Hostje. Prima geholpen. Deskundig en niet duur. Je krijgt een goed en eerlijk advies.

Rini van den Boer | Prima service


Kom er al jaren. Als er een probleem is wordt ik snel geholpen. Krijg goede service! En redelijke prijs, die v.t.v. wordt gemeld, indien mogelijk.

Helma Lubbinge | Anderen mogen ook profiteren van deze snelle hulp, goede service en redelijke prijs.


Lees hier meer onafhankelijkere reviews.


Lukt het echt om mijn pc of notebook sneller te maken?

Dit verschilt per systeem. Soms is het iets software matig, maar het kan ook zo zijn, dat de computer hardware uitbreiding nodig heeft zoals werkgeheugen of er is gewoon iets mechanisch kapot
Het is van afstand heel moeilijk in te schatten wat dit zou kunnen zijn, maar op onze werkbank kunnen we samen kijken wat de beste oplossing is.

Wat is ongeveer de reparatietijd?

Wanneer de notebook/laptop bij ons op de werkbank is beginnen we vaak meteen met de controle, en per systeem doen we er gemiddeld 1 tot 2 werkdagen over.Tags overzicht:

Heeft u een virus?
LCD scherm gebroken Adapter nodig Computer onderhoud nodig? Pc of Laptop traag Problemen pc
Wie is hostje
Online backup

Computerwinkel met Computerhulp:


Een computer of laptop gaat altijd stuk op het moment dat het u niet uitkomt. U vreest al snel voor uw bestanden. Vervelend!
Vaak wordt geprobeerd om de storing zelf te verhelpen of u vraagt uw buurman bijvoorbeeld. Soms met alle nare gevolgen van dien! Uw computer of laptop is helemaal niet meer bruikbaar of belangrijke informatie (denk ook aan uw foto’s!) zijn onvindbaar of overschreven. Het is daarom ook raadzaam om voor reparaties altijd en zo snel mogelijk naar een gespecialiseerd computer reparatiebedrijf te gaan om er een computer monteur er na te laten kijken.


Hostje staan bekend om onze duidelijke Jip en Janneke uitleg, de open en eerlijkheid, en snelle service. Bij ons ben je niet weken je laptop kwijt. Eerder dagen of enkele uren.
Ons doel is om er voor te zorgen dat u ons zult raden bij uw vrienden en familie. Want mond op mond reclame is de beste reclame die je maar kan hebben.

U bent van harte welkom in onze winkel voor een lekker bakje koffie!