Hostje.nl computerwinkel 2017

We zijn nu geopend & telefonisch bereikbaar op nummer 073-8500538 of via Whatsapp
Hostje.nl werkt met bezoek op afspraak. U kun online (klik hier) een afspraak maken.
We zijn ook via Whatsapp te bereiken, hier kun je makkelijk al je vragen stellen (klik hier).

Index > Nieuws > Prijzen laptops stijgen flink

Prijzen laptops stijgen flink

Zit je te twijfelen om een goede nieuwe laptop te nemen. Dan is het advies om daar snel over na te gaan denken. Door de hoge dollarprijs en de oude voorraad welke op raakt bij de groothandels, zal de prijs flink in de lift gaan. Dit komt omdat er nieuwe voorraad aangekocht moet worden tegen een ongunstige dollar prijs. En ook de dure maanden die er aan zien te komen, is onze ervaring dat dit de prijs ook wat doet stijgen.

 

Natuurlijk blijven er ook betaalbare modellen in omloop, maar dit zijn ver uitgekleden versie's waar wij niet achter staan, omdat je in zeer korte tijd alsnog een nieuwe moet aanschaffen om een stabiel systeem te behouden.

 

Ben je opzoek naar een laptop? Neem contact met ons op. Bel ons op: 073-8500538 en vraag een offerte aan.

 

Let wel: Op = Op
Tags overzicht:

Heeft u een virus?
LCD scherm gebroken Adapter nodig Computer onderhoud nodig? Pc of Laptop traag Problemen pc
Wie is hostje
Online backup

Computerwinkel met Computerhulp:


Een computer of laptop gaat altijd stuk op het moment dat het u niet uitkomt. U vreest al snel voor uw bestanden. Vervelend!
Vaak wordt geprobeerd om de storing zelf te verhelpen of u vraagt uw buurman bijvoorbeeld. Soms met alle nare gevolgen van dien! Uw computer of laptop is helemaal niet meer bruikbaar of belangrijke informatie (denk ook aan uw foto’s!) zijn onvindbaar of overschreven. Het is daarom ook raadzaam om voor reparaties altijd en zo snel mogelijk naar een gespecialiseerd computer reparatiebedrijf te gaan om er een computer monteur er na te laten kijken.


Hostje staan bekend om onze duidelijke Jip en Janneke uitleg, de open en eerlijkheid, en snelle service. Bij ons ben je niet weken je laptop kwijt. Eerder dagen of enkele uren.
Ons doel is om er voor te zorgen dat u ons zult raden bij uw vrienden en familie. Want mond op mond reclame is de beste reclame die je maar kan hebben.

U bent van harte welkom in onze winkel voor een lekker bakje koffie!