Hostje.nl computerwinkel 2017

Goedemorgen, We zijn nu nog gesloten, maar wel vanaf 9.00 uur weer telefonisch bereikbaar.
Hostje.nl werkt met bezoek op afspraak. Maak nu online (klik hier) een afspraak.
We zijn ook via Whatsapp te bereiken, hier kun je makkelijk al je vragen stellen (klik hier).

Index > onderzoekskosten

Onderzoekskosten Diagnose:

Wil je weten wat er aan de hand is met je computer of laptop en het is niet meteen duidelijk, dan moeten we dit eerst onderzoeken, zodat we weten we wat er gedaan zou moeten worden en wat de bijbehorende kosten gaan worden. Alle werkzaamheden welke gedaan moeten worden tot 35,00 euro zijn inbegrepen. Alles boven deze prijs wordt een offerte gemaakt. In de nieuwe offerte welke wij maken zitten de onderzoekskosten al in verwerkt. Indien je het toch niet wilt laten maken dan betaald u 35 euro aan onderzoekskosten.


Onderzoekskosten voor de verzekering

Moet je voor de verzekering een schade rapport hebben incl de kosten van een reparatie en vervangende onderdelen of dat het systeem niet meer te repareren is. Wij kunnen dit ook voor je maken. Je krijg op papier een overzicht welke reparaties er uitgevoerd moeten worden, wat hier de kosten van zijn en of het economisch aan te raden is om dit te laten repareren. Vaak kun je deze onderzoekskosten ook indienen bij de verzekering en krijg je deze weer terug. Het opstellen van deze documenten incl onderzoek kosten 45 euro.

Boek de afspraak online

Onze reviews:

Wat zeggen andere klanten:

Heb je problemen met je PC en alles al geprobeerd? Bij Hostje ben je aan het goede adres. Je computer blijft achter in vertrouwde handen en je probleem wordt zo snel mogelijk opgelost. Hier ben je geen nummer met de zoveelste domme vraag, maar een goede klant.

Brigitte Heeg | vertrouwen, goede prijs kwaliteit verhouding, dichtbij, duidelijk toegankelijk


Ik heb al meerdere keren een computer laten repareren bij Hostje. Prima geholpen. Deskundig en niet duur. Je krijgt een goed en eerlijk advies.

Rini van den Boer | Prima service


Kom er al jaren. Als er een probleem is wordt ik snel geholpen. Krijg goede service! En redelijke prijs, die v.t.v. wordt gemeld, indien mogelijk.

Helma Lubbinge | Anderen mogen ook profiteren van deze snelle hulp, goede service en redelijke prijs.


Lees hier meer onafhankelijkere reviews.
Tags overzicht:

Heeft u een virus?
LCD scherm gebroken Adapter nodig Computer onderhoud nodig? Pc of Laptop traag Problemen pc
Wie is hostje
Online backup

Computerwinkel met Computerhulp:


Een computer of laptop gaat altijd stuk op het moment dat het u niet uitkomt. U vreest al snel voor uw bestanden. Vervelend!
Vaak wordt geprobeerd om de storing zelf te verhelpen of u vraagt uw buurman bijvoorbeeld. Soms met alle nare gevolgen van dien! Uw computer of laptop is helemaal niet meer bruikbaar of belangrijke informatie (denk ook aan uw foto’s!) zijn onvindbaar of overschreven. Het is daarom ook raadzaam om voor reparaties altijd en zo snel mogelijk naar een gespecialiseerd computer reparatiebedrijf te gaan om er een computer monteur er na te laten kijken.


Hostje staan bekend om onze duidelijke Jip en Janneke uitleg, de open en eerlijkheid, en snelle service. Bij ons ben je niet weken je laptop kwijt. Eerder dagen of enkele uren.
Ons doel is om er voor te zorgen dat u ons zult raden bij uw vrienden en familie. Want mond op mond reclame is de beste reclame die je maar kan hebben.

U bent van harte welkom in onze winkel voor een lekker bakje koffie!