Hostje.nl computerwinkel 2017

Goedenavond, we zijn gesloten, maar morgen zijn we vanaf 9.00 uur weer telefonisch bereikbaar.
Hostje.nl werkt met bezoek op afspraak. Maak nu online (klik hier) een afspraak.
We zijn ook via Whatsapp te bereiken, hier kun je makkelijk al je vragen stellen (klik hier).

Index > Nieuws > Gebeld door een engels sprekende medewerker van microsoft? Hang meteen op! Waarom?

Gebeld door een engels sprekende medewerker van microsoft? Hang meteen op! Waarom?

Wordt u gebeld door een Engelse medewerker van een bedrijf?

De laatste tijd word Hostje.nl gebeld door klanten, die gebeld zijn door medewerkers van "Microsoft" met de mededeling dat er problemen met de computer zijn en dat hij wel kan helpen met het oplossen hier van.
Deze persoon spreekt engels en heeft een licht "Pakistaans/Indiaas accent".

Waarschuwing
Dit is echter een oplichtingstruc om bij de gene die gebeld wordt geld afhandig te maken via de creditcard en persoonlijke gegevens van de computer af te halen. Ze zijn best opdringerig en laten u geloven dat ze echt werken voor "Microsoft" en laten u "managers" spreken.
Ze laten u "plaatjes" zien dat uw computer zwaar besmet is en proberen u er van te overtuigen dat ze echt alleen maar goede bedoelingen hebben.

Zijn ze al ingelogd geweest?
Deze personen bellen random mensen op. Zolang u de persoon niet op de Computer of Laptop heeft laten inloggen, zal er waarschijnlijk niet veel aan de hand zijn. Wanneer ze wel op uw computer heeft laten inloggen, raden we u aan om al uw wachtwoorden te laten aanpassen (ook van uw e-mail).
Bent u verder in het proces geweest en heeft u ook bijv. een bankrekeningnummer of creditcard gegevens heeft moeten invullen, dan raden wij u spoedig aan uw bank of creditcard maatschappij te bellen.

Wilt u zekerheid of uw computer in orde is, laat hem dan zo snel mogelijk nakijken door een computerbedrijf!

 

Of bel ons voor advies: 073-8500538

Meer informatie:
Microsoft

Laatst gewijzigd: 11-08-2012
Tags overzicht:

Heeft u een virus?
LCD scherm gebroken Adapter nodig Computer onderhoud nodig? Pc of Laptop traag Problemen pc
Wie is hostje
Online backup

Computerwinkel met Computerhulp:


Een computer of laptop gaat altijd stuk op het moment dat het u niet uitkomt. U vreest al snel voor uw bestanden. Vervelend!
Vaak wordt geprobeerd om de storing zelf te verhelpen of u vraagt uw buurman bijvoorbeeld. Soms met alle nare gevolgen van dien! Uw computer of laptop is helemaal niet meer bruikbaar of belangrijke informatie (denk ook aan uw foto’s!) zijn onvindbaar of overschreven. Het is daarom ook raadzaam om voor reparaties altijd en zo snel mogelijk naar een gespecialiseerd computer reparatiebedrijf te gaan om er een computer monteur er na te laten kijken.


Hostje staan bekend om onze duidelijke Jip en Janneke uitleg, de open en eerlijkheid, en snelle service. Bij ons ben je niet weken je laptop kwijt. Eerder dagen of enkele uren.
Ons doel is om er voor te zorgen dat u ons zult raden bij uw vrienden en familie. Want mond op mond reclame is de beste reclame die je maar kan hebben.

U bent van harte welkom in onze winkel voor een lekker bakje koffie!