Hostje.nl computerwinkel 2017

We zijn nu geopend & telefonisch bereikbaar op nummer 073-8500538 of via Whatsapp
Hostje.nl werkt met bezoek op afspraak. U kun online (klik hier) een afspraak maken.
We zijn ook via Whatsapp te bereiken, hier kun je makkelijk al je vragen stellen (klik hier).

Index > Nieuws > Top 7 meest voorkomende computerproblemen

Top 7 meest voorkomende computerproblemen

Elke maand, lossen we tal van technische problemen op, variŽrend van eenvoudige tot geavanceerde computerproblemen. We hebben als computerhulp expers een lijstje samen gesteld met de top 7 meest voorkomende computerproblemen: Top 7 meest voorkomende computerproblemen

  • Malicious Software (aka Malware): Deze computerproblemen zijn inclusief virussen, spyware, adware, Trojaanse paarden, wormen, rootkits en elk ander stuk software ontworpen om u of uw computer te beschadigen zonder uw toestemming.
  • Trage Computer: Computers zijn als nieuwe woningen of appartementen, als je niet goed gebruik maakt van uw ruimte en middelen worden ze gevuld met rommel na verloop van tijd.
  • Internet of netwerkverbinding problemen: de ene dag bent u verbonden met het internet, maar de volgende dag niet meer. Er is niets veranderd en je kunt niet achterhalen wat te doen. Kom te weten waarom.
  • Stof en sigarettenrook: Computers produceren statische elektrische ladingen die stof en sigarettenrook aantrekken wanneer aanwezig.
  • Harde schijf defect: Als u begint met het horen van harde geluiden die u nog niet eerder hebt gehoord, wees opgepast deze geluiden afkomstig kan zijn van uw harde schijf.
  • Kapotte Voeding: Als u op de aan knop drukt van uw computer geeft de computer geen teken van leven, en alle lampjes branden niet, dan is de meest waarschijnlijke oorzaak een stroomstoring.
  • Ontbrekende CD en DVD Drive: Als uw cd / dvd-station verdwenen, wordt niet herkend door andere toepassingen, of gewoon niet te spelen of toegang tot uw cdís of dvdís, je bent niet alleen.

Als u een van deze computerproblemen hebt, kunt u ons vandaag nog bereiken op 073-8500538.Tags overzicht:

Heeft u een virus?
LCD scherm gebroken Adapter nodig Computer onderhoud nodig? Pc of Laptop traag Problemen pc
Wie is hostje
Online backup

Computerwinkel met Computerhulp:


Een computer of laptop gaat altijd stuk op het moment dat het u niet uitkomt. U vreest al snel voor uw bestanden. Vervelend!
Vaak wordt geprobeerd om de storing zelf te verhelpen of u vraagt uw buurman bijvoorbeeld. Soms met alle nare gevolgen van dien! Uw computer of laptop is helemaal niet meer bruikbaar of belangrijke informatie (denk ook aan uw fotoís!) zijn onvindbaar of overschreven. Het is daarom ook raadzaam om voor reparaties altijd en zo snel mogelijk naar een gespecialiseerd computer reparatiebedrijf te gaan om er een computer monteur er na te laten kijken.


Hostje staan bekend om onze duidelijke Jip en Janneke uitleg, de open en eerlijkheid, en snelle service. Bij ons ben je niet weken je laptop kwijt. Eerder dagen of enkele uren.
Ons doel is om er voor te zorgen dat u ons zult raden bij uw vrienden en familie. Want mond op mond reclame is de beste reclame die je maar kan hebben.

U bent van harte welkom in onze winkel voor een lekker bakje koffie!