Hostje.nl computerwinkel 2017

We zijn nu geopend & telefonisch bereikbaar op nummer 073-8500538 of via Whatsapp
Hostje.nl werkt met bezoek op afspraak. U kun online (klik hier) een afspraak maken.
We zijn ook via Whatsapp te bereiken, hier kun je makkelijk al je vragen stellen (klik hier).

Index > Nieuws > Windows 10

Windows 10

Upgrade gratis naar Windows 10

Vanaf 29 juli kunt je upgraden naar de allernieuwste versie: Windows 10. In deze laatste editie van het besturingssysteem komen alle sterkte punten van Windows 7 en 8 samen. Tenminste, dat zegt Microsoft zelf.

 

Ontwikkeld samen met miljoenen gebruikers

Windows is een Insider Program gestart. In dit programma zitten enthousiaste mensen van over heel de wereld die Windows beter willen maken. Zij werken al een tijdje met het nieuwe besturingssysteem en hun tips hebben ervoor gezorgd dat versie 10 volgens Windows zelf de beste editie ooit is geworden. Persoonlijker en beter aansluitend bij de individuele voorkeuren van een gebruiker.

 

Nieuwe browser: Microsoft Edge

Bij Windows 10 krijg je de allernieuwste browser van Microsoft: Edge. In dit surfprogramma kunnen aantekeningen rechtstreeks op webpagina’s geschreven of getypt worden en gedeeld met anderen. Je kunt online artikelen lezen zonder afleidingen en favoriete stukken opslaan voor later. Deze nieuwe features moeten zorgen voor een betere internetbeleving.

 

Up-to-date en veilig

Windows 10 kent nieuwe ingebouwde beveiligingsfuncties waardoor de software beter beveiligd is tegen invloeden van buitenaf. Je behoud alle programma’s, bestanden en documenten dus je hoeft je zich geen zorgen te maken dat alles verloren gaat door het nieuwe besturingssysteem.

 

Hoe upgrade je naar Windows 10?

Het downloaden en installeren van de upgrade is erg makkelijk.

 

  1. Aanmelden

U kunt uzelf voor de gratis upgrade aanmelden via de app Download Windows 10. Zo vindt u de app:

  • Klik om te starten op het kleine Windows-pictogram rechtsonder op de taakbalk.
  • Klik op ‘Meld u aan voor de gratis upgrade’ in het app-venster.
  • Voer uw e-mail adres in als u een bevestiging wil van de aanmelding.
  • Dat is alles. Zodra de reservering is gemaakt, wordt Windows 10 gedownload zodra het beschikbaar is. Er zijn geen verplichtingen en u kunt uw bestelling altijd annuleren.
  1. Wacht af tot de upgrade beschikbaar is

U krijgt bericht zodra de upgrade later dit jaar beschikbaar is. Zodra de upgrade beschikbaar is, kunnen wij (indien je dit zelf niet kan of durft) deze upgrade voor je uitvoeren. Per computer vragen we hier 25 euro voor om dit voor je uit te voeren. Het is aan te raden voordat je de upgrade uitvoert (of door ons laat uitvoeren) ten alle tijden eerst een backup te maken van al je belangrijke bestanden. Mocht je niet weten hoe je een backup kunt maken van je bestanden. Ook dit kunnen we tegen een vergoeding van 25 euro.
Tags overzicht:

Heeft u een virus?
LCD scherm gebroken Adapter nodig Computer onderhoud nodig? Pc of Laptop traag Problemen pc
Wie is hostje
Online backup

Computerwinkel met Computerhulp:


Een computer of laptop gaat altijd stuk op het moment dat het u niet uitkomt. U vreest al snel voor uw bestanden. Vervelend!
Vaak wordt geprobeerd om de storing zelf te verhelpen of u vraagt uw buurman bijvoorbeeld. Soms met alle nare gevolgen van dien! Uw computer of laptop is helemaal niet meer bruikbaar of belangrijke informatie (denk ook aan uw foto’s!) zijn onvindbaar of overschreven. Het is daarom ook raadzaam om voor reparaties altijd en zo snel mogelijk naar een gespecialiseerd computer reparatiebedrijf te gaan om er een computer monteur er na te laten kijken.


Hostje staan bekend om onze duidelijke Jip en Janneke uitleg, de open en eerlijkheid, en snelle service. Bij ons ben je niet weken je laptop kwijt. Eerder dagen of enkele uren.
Ons doel is om er voor te zorgen dat u ons zult raden bij uw vrienden en familie. Want mond op mond reclame is de beste reclame die je maar kan hebben.

U bent van harte welkom in onze winkel voor een lekker bakje koffie!