Hostje.nl computerwinkel 2017

Exusses, We hebben vandaag een dagje vrij. Donderdag 11-07-2024 zijn we er weer.
Een afspraken maak je alvast gemakkelijk via ons online afspraken systeem.
Dringende vragen kan via whatsapp (klik hier), maar er worden extra kosten berekend.

Index > Nieuws > Windows Live Mail ondersteuning is gestopt

Windows Live Mail ondersteuning is gestopt

We zien dat veel klanten gebruik maken van Windows live Mail en door de ontwikkelingen en niet werkende functie's gaan we vanaf vandaag aanraden om dit niet meer te gaan gebruiken.


De meest recente versie van Windows Essentials stamt alweer uit 2012, waarvan Windows Live Mail het populairste is. Windows Live Mail wordt sinds 10 januari 2017 niet langer ondersteund door Microsoft en wordt niet meer verder ontwikkeld. Omdat de veiligheidslekker daardoor niet meer gedicht worden, raden wij je daarom af om Windows Live Mail nog verder te gebruiken!

 

Alternatief

Microsoft adviseert ook om zo snel mogelijk over te stappen naar een ander e-mail programma. Mocht je een e-mail adres hebben van Microsoft (zoals @Hotmail of @Live) dan kun je gebruik maken van webmail. Maar veel klanten vinden het fijn om een makkelijk e-mail programma te hebben. Heb je office 365 of Office Zakelijk, dan zou je gebruik kunnen maken van het programma Outlook. Dit is een uitgebreide versie van Windows Live Mail.

Mocht je dit niet hebben en wil je toch gebruik maken van een programma dan adviseren we je om Mozilla Thunderbird te gebruiken. Dit komt het dichts bij de versie die je gewent bent.

 

Hulp nodig bij het overzetten en installeren?

Wij kunnen je natuurlijk helpen bij het overstappen naar het nieuwe e-mail programma, neem dan zsm even contact met ons op.
Tags overzicht:

Heeft u een virus?
LCD scherm gebroken Adapter nodig Computer onderhoud nodig? Pc of Laptop traag Problemen pc
Wie is hostje
Online backup

Computerwinkel met Computerhulp:


Een computer of laptop gaat altijd stuk op het moment dat het u niet uitkomt. U vreest al snel voor uw bestanden. Vervelend!
Vaak wordt geprobeerd om de storing zelf te verhelpen of u vraagt uw buurman bijvoorbeeld. Soms met alle nare gevolgen van dien! Uw computer of laptop is helemaal niet meer bruikbaar of belangrijke informatie (denk ook aan uw foto’s!) zijn onvindbaar of overschreven. Het is daarom ook raadzaam om voor reparaties altijd en zo snel mogelijk naar een gespecialiseerd computer reparatiebedrijf te gaan om er een computer monteur er na te laten kijken.


Hostje staan bekend om onze duidelijke Jip en Janneke uitleg, de open en eerlijkheid, en snelle service. Bij ons ben je niet weken je laptop kwijt. Eerder dagen of enkele uren.
Ons doel is om er voor te zorgen dat u ons zult raden bij uw vrienden en familie. Want mond op mond reclame is de beste reclame die je maar kan hebben.

U bent van harte welkom in onze winkel voor een lekker bakje koffie!