Hostje.nl computerwinkel 2017

Exusses, We hebben vandaag een dagje vrij. Donderdag 11-07-2024 zijn we er weer.
Een afspraken maak je alvast gemakkelijk via ons online afspraken systeem.
Dringende vragen kan via whatsapp (klik hier), maar er worden extra kosten berekend.

Index > Diensten

Diensten van hostje.nl

Computerwinkel Hostje.nl bieden diverse producten en diensten aan. Woon je in Den Bosch of omgeving dan ben je welkom om gebruik te maken van onze service of diensten.
Om hierover wat duidelijkheid te schaffen hebben we hier een overzichtje gemaakt van onze diensten, service en producten.

Computer en laptop reparatie

Voor reparatie's van computers en Laptops. Het verwijderen van virussen en spyware. Het sneller maken van uw pc. Wij hebben onze eigen werkplaats.

klik hier voor pc en notebook reparatie

Een nieuwe pc, notebook of tablet nodig?

Bent u opzoek naar een nieuwe desktop of laptop? Of misschien moet u wel nieuwe speakers hebben of een toetsenbord. Via onze webshop kunt u het assortiment bekijken en daar ook bestellingen plaatsen.
Maar het is ook altijd mogelijk voor een persoonlijke gesprek bij ons in de winkel/werkplaats voor de juiste beslissing voordat u overgaat tot aanschaf van een nieuwe om pc.

Klik hier en ga naar onze webshop

Webhosting

Of u nu opzoek bent naar webruimte voor een startende website of u bent al in bezit van een website en u wilt deze bij ons onderbrengen? Hostje.nl heeft altijd een goede oplossing voor u. Geschikt voor kleine en grote website's.
Al onze servers zijn uitgerust met het Direct Admin panel, dat houd in dat u voor het aanmaken van e-mail adressen etc. geen technische kennis nodig heeft.

Klik hier en ga naar webhosting

Domein registratie

Internet wordt een belangrijk communicatie middel en tegenwoordig is het een must om in bezit te zijn van een eigen domeinnaam.
Via hostje.nl kunt dit simpel en snel regelen. U bent al in bezit van een .NL voor € 11, 90 per jaar.
Het is ook bij ons mogelijk om een andere extentie vast te laten leggen.

Klik hier naar domeinen

Reselling

Wil u graag zelf webhosting aanbieden, maar heeft u niet de technische kennis in huis, dan is het misschien voordelig om een reseller dienst af te nemen bij Hostje.nl
U blijft zelf het contactpersoon van uw klanten en u kunt zelf uw pakketten naar uw klanten samen stellen.
Al onze servers zijn uitgerust met het Direct Admin panel, dus pakketten aanmaken is een fluitje van een cent. U krijgt ook nog eens korting op het registreren van domeinnamen.

Ga naar reselling

Co-locatie

Bent uw opzoek naar een betrouwbaar netwerk, waar u uw server met een gerust hart achter kunt laten? Dan bent u bij Hostje.nl aan het goede adres.
Rechtstreeks verbonden op het belangrijkste internet knooppunt van nederland.

Ga naar co-locatie

Dedicated servers

Is uw website te groot geworden om nog op een share-hosting account te draaien, maar heeft u niet het geld of de kennis in huis om een webserver te kopen of te installeren.
Dan is het misschien te overwegen of u een server kunt huren.

Ga naar dedicated servers

Streaming

Altijd al een eigen radio station willen beginnen? Met onze prijzen word de keuze alleen maar makkelijker om deze droom waar te maken.
Ook geschikt voor lokale omroepen welke graag willen uitbreiden naar het internet.

Ga naar streaming

Chatbox

Met een eigen chatbox op uw website zullen uw bezoekers vaker terug keren naar uw website. U heeft uw eigen chatbox al voor een scherpe lage prijs.

Ga naar chatbox

Software

Opzoek naar goedkopen licentie's voor bijv. Windows 10, Windows 7, Microsoft office of opzoek naar een goed werkende virusscanner?

Ga naar software

Onze regio waar we mensen kunnen helpen met onze computerwinkel ligt rond de woonplaatsen Vught, Den Bosch, Helvoirt, Haaren , Esch , Sint Michielsgestel, Schijndel , Rosmalen, Liempde, Boxtel, Cromvoirt


Tags overzicht:

Heeft u een virus?
LCD scherm gebroken Adapter nodig Computer onderhoud nodig? Pc of Laptop traag Problemen pc
Wie is hostje
Online backup

Computerwinkel met Computerhulp:


Een computer of laptop gaat altijd stuk op het moment dat het u niet uitkomt. U vreest al snel voor uw bestanden. Vervelend!
Vaak wordt geprobeerd om de storing zelf te verhelpen of u vraagt uw buurman bijvoorbeeld. Soms met alle nare gevolgen van dien! Uw computer of laptop is helemaal niet meer bruikbaar of belangrijke informatie (denk ook aan uw fotos!) zijn onvindbaar of overschreven. Het is daarom ook raadzaam om voor reparaties altijd en zo snel mogelijk naar een gespecialiseerd computer reparatiebedrijf te gaan om er een computer monteur er na te laten kijken.


Hostje staan bekend om onze duidelijke Jip en Janneke uitleg, de open en eerlijkheid, en snelle service. Bij ons ben je niet weken je laptop kwijt. Eerder dagen of enkele uren.
Ons doel is om er voor te zorgen dat u ons zult raden bij uw vrienden en familie. Want mond op mond reclame is de beste reclame die je maar kan hebben.

U bent van harte welkom in onze winkel voor een lekker bakje koffie!